B450'den X570'e geçilir mi?

Yer
Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Kamu
RAM
Corsair 4x8 GB 3000 MHz
İşlemci
Ryzen 7 2700
MSI B450 Gaming Plus Max kullanıyorum. X570 Gaming Plus Max anakarta geçsem performans olarak çok fark eder mi?

Kanka geçmesin. Zaten Ryzen 7000 serisi geliyor.

2nd generation AMD ryzen™ 3, AMD Ryzen 3 3rd gen, 2nd generation AMD ryzen™ 5, 3rd generation AMD Ryzen 5, 2nd generation AMD ryzen™ 7, 3rd generation AMD Ryzen 7, 3rd generation AMD Ryzen.

Ryzen 7'yi destekliyor hocam. Bir de eski anakarta maksimum bellek 64 GB mış bunda 128 tabii o kadar RAM takarmı bilemem ama.

2nd generation AMD ryzen™ 3, AMD Ryzen 3 3rd gen, 2nd generation AMD ryzen™ 5, 3rd generation AMD Ryzen 5, 2nd generation AMD ryzen™ 7, 3rd generation AMD Ryzen 7, 3rd generation AMD Ryzen

Ryzen 7'yi destekliyor hocam.
Ryzen 7000 serisi AM5 soket kullanıyor. X570 anakartlarda ise AM4 soket var. Maksimum Ryzen 5000 serisini destekler.

Animeci. Burası bir forum. Kullandığınız kelimelere, tabirlere dikkat edin. Arkadaşınız ile konuşmuyorsunuz.
İşlemci değistirirseniz düşünülebilir ama şu an mantıksız.

Sanki ömrüm boyunca birinin bunu demesini beklemişim gibi hissettim. Ben bunda bir sıkıntı görmüyorum. Kanka, canım, bro bunlar az da olsa samimiyet bağlar ve insanlar arasında daha iyi konuşmamızı sağlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…