B450M-A Pro anakarta R3 3300X uyumlu olur mu?

Bütçe
3300
Görüntü kablosunu anakarta takarsanız işlemciden görüntü alırsınız, ekran kartına takarsanız ekran kartından alırsınız. BIOS'tan bunun ayarı olmasi gerekiyor, o ayarı yapmadığınız da ekran kartı takılı iken anakarttan görüntü alamazsınız. Ancak APU işlemci alırsanız elinizdeki ekran kartını takmanıza gerek yok eğer R7 240 ise. Ekran kartının üzerindeki etikete bakabilirseniz daha iyi olur üzerinde tam modeli yazar ona göre öneri yapalım.

Merhaba baktım ama herhangi bir şey yazmıyor R7 240 veya daha asagisi yukarısı olamaz ve şu an bir değişiklik oldu bütçe 7000-8000'e çıkabilir öyle olursa ekran kartı da eklenir mi bu bütçeyle, nereden PC toplama tavsiye edersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba baktım ama herhangi bir şey yazmıyor R7 240 veya daha aşağısı yukarısı olamaz ve şu an bir değişiklik oldu bütçe 7000-8000'e çıkabilir öyle olursa ekran kartı da eklenir mi bu bütçeyle nereden PC toplamamı tavsiye edersiniz.

Sizin attığınız sisteme bir de 8x2 RAM ekledim işlemcisi iyi mi i3 bir de i5 gösteriyor bir de ben de şöyle bir baktım
Hangi sistem daha iyidir?

Sizin attığınız sisteme bir de 8x2 RAM ekledim işlemcisi iyi mi i3 bir de i5 gösteriyor bir de bende şöyle bir baktım
Hangi sistem daha iyidir

4000 serisi fiyasko. Ayrıca çok pahalı o fiyata 6500XT 12. Nesil sistem vardı.

4000 serisi fiyasko. Ayrıca çok pahalı o fiyata 6500XT 12. nesil sistem vardı.

Bu sistem bahsettiğiniz herhalde GTX 1650'den iyi midir 6500XT ben pek anlamıyorum.

Bu sistem bahsettiğiniz herhalde GTX 1650'den iyi midir 6500XT ben pek anlamıyorum.

Bahsettiğim bu değildi ancak bu gayet güzel gözüksede anakart ve PSU sıkıntı. Kasayı aldıktan sonra değişirim dersen alabilirsin ama biraz bekle daha uygunu var mı biraz araştırıyım.

Bahsettiğim bu değildi ancak bu gayet güzel gözüksede anakart ve PSU sıkıntı. Kasayı aldıktan sonra değişirim dersen alabilirsin ama biraz bekle daha uygunu var mı biraz araştırıyım.

Teşekkürler bekliyorum Vatan Bilgisayar mağazasından toplamayı tavsiye eder misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı