Görüntü kablosunu anakarta takarsanız işlemciden görüntü alırsınız, ekran kartına takarsanız ekran kartından alırsınız. BIOS'tan bunun ayarı olmasi gerekiyor, o ayarı yapmadığınız da ekran kartı takılı iken anakarttan görüntü alamazsınız. Ancak APU işlemci alırsanız elinizdeki ekran kartını takmanıza gerek yok eğer R7 240 ise. Ekran kartının üzerindeki etikete bakabilirseniz daha iyi olur üzerinde tam modeli yazar ona göre öneri yapalım.
Merhaba baktım ama herhangi bir şey yazmıyor R7 240 veya daha aşağısı yukarısı olamaz ve şu an bir değişiklik oldu bütçe 7000-8000'e çıkabilir öyle olursa ekran kartı da eklenir mi bu bütçeyle nereden PC toplamamı tavsiye edersiniz.
Sizin attığınız sisteme bir de 8x2 RAM ekledim işlemcisi iyi mi i3 bir de i5 gösteriyor bir de bende şöyle bir baktım
Hangi sistem daha iyidirSinerji Mars Ryzen 3 4100 16GB 500GB NVMe M.2 SSD GTX1650 [Gaming PC]
Sinerji Mars Ryzen 3 4100 16GB 500GB NVMe M.2 SSD GTX1650 [Gaming PC] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
4000 serisi fiyasko. Ayrıca çok pahalı o fiyata 6500XT 12. nesil sistem vardı.
Bu sistem bahsettiğiniz herhalde GTX 1650'den iyi midir 6500XT ben pek anlamıyorum.Sinerji Mirandus Ryzen 3 3300X 8GB 240GB SATA SSD RX6500XT [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji Mirandus Ryzen 3 3300X 8GB 240GB SATA SSD RX6500XT [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bahsettiğim bu değildi ancak bu gayet güzel gözüksede anakart ve PSU sıkıntı. Kasayı aldıktan sonra değişirim dersen alabilirsin ama biraz bekle daha uygunu var mı biraz araştırıyım.
Teşekkürler bekliyorum
Biraz baktım. Bulamadım. Bu sistemi alıp PSU'yu ve anakartı değişmeni tavsiye ederim. Anakartı satıp B450 serisine geçiş yapabilir, PSU satıp en ucuz seçenek olarak Aerocool 500W alabilirsin.
Bu nasıl RX 6500 XT sistemTitan Thunder | AMD Ryzen 5 7600 | 32 GB DDR5 | MSI RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com