Musap5 Hectopat Katılım 4 Nisan 2022 Mesajlar 573 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #21 SEMIKAANCAKIR dedi: SSD hakkında bilgim yok. PSU'su kötü ama. Genişletmek için tıkla... Önerdiğiniz PSU ne kadar? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2022
SEMIKAANCAKIR dedi: SSD hakkında bilgim yok. PSU'su kötü ama. Genişletmek için tıkla... Önerdiğiniz PSU ne kadar?
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.240 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #22 Musap5 dedi: Önerdiğiniz PSU ne kadar? Genişletmek için tıkla... Aerocool 500W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP500) | Teknobiyotik en ucuz yollu bu var.
Musap5 dedi: Önerdiğiniz PSU ne kadar? Genişletmek için tıkla... Aerocool 500W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP500) | Teknobiyotik en ucuz yollu bu var.
Musap5 Hectopat Katılım 4 Nisan 2022 Mesajlar 573 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #23 SEMIKAANCAKIR dedi: Aerocool 500W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP500) | Teknobiyotik en ucuz yollu bu var. Genişletmek için tıkla... Tavsiye ettiğiniz sistem nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2022
SEMIKAANCAKIR dedi: Aerocool 500W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP500) | Teknobiyotik en ucuz yollu bu var. Genişletmek için tıkla... Tavsiye ettiğiniz sistem nedir?
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.240 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #24 Musap5 dedi: Tavsiye ettiğiniz sistem nedir? Genişletmek için tıkla... Mümkünse ilk attığını alıp anakart ve PSU değiştir. Çok OC ile uğraşmam falan fistan dersen anakart kalsın ama PSU net değiştir.
Musap5 dedi: Tavsiye ettiğiniz sistem nedir? Genişletmek için tıkla... Mümkünse ilk attığını alıp anakart ve PSU değiştir. Çok OC ile uğraşmam falan fistan dersen anakart kalsın ama PSU net değiştir.
Musap5 Hectopat Katılım 4 Nisan 2022 Mesajlar 573 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #25 SEMIKAANCAKIR dedi: Mümkünse ilk attığını alıp anakart ve PSU değiştir. Çok OC ile uğraşmam falan fistan dersen anakart kalsın ama PSU net değiştir. Genişletmek için tıkla... Arkadasin attığı sistemmi ona baktınız mı? Aquarius 3T10-1650 - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 3T10-1650 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Bu
SEMIKAANCAKIR dedi: Mümkünse ilk attığını alıp anakart ve PSU değiştir. Çok OC ile uğraşmam falan fistan dersen anakart kalsın ama PSU net değiştir. Genişletmek için tıkla... Arkadasin attığı sistemmi ona baktınız mı? Aquarius 3T10-1650 - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 3T10-1650 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Bu
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.240 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #26 SEMIKAANCAKIR dedi: Mümkünse ilk attığını alıp anakart ve PSU değiştir. Çok OC ile uğraşmam falan fistan dersen anakart kalsın ama PSU net değiştir. Genişletmek için tıkla... Edir; anakartta PCI 4.0 desteği yok net değişmesi gerekli. Musap5 dedi: Arkadasin attığı sistemmi ona baktınız mı? Aquarius 3T10-1650 - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 3T10-1650 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Bu Genişletmek için tıkla... F/P olarak güzel. Bir eksiğini göremedim. Çok bütçe çıkartmak istemiyorsan 2x8 RAM ile alınır.
SEMIKAANCAKIR dedi: Mümkünse ilk attığını alıp anakart ve PSU değiştir. Çok OC ile uğraşmam falan fistan dersen anakart kalsın ama PSU net değiştir. Genişletmek için tıkla... Edir; anakartta PCI 4.0 desteği yok net değişmesi gerekli. Musap5 dedi: Arkadasin attığı sistemmi ona baktınız mı? Aquarius 3T10-1650 - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 3T10-1650 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Bu Genişletmek için tıkla... F/P olarak güzel. Bir eksiğini göremedim. Çok bütçe çıkartmak istemiyorsan 2x8 RAM ile alınır.
Musap5 Hectopat Katılım 4 Nisan 2022 Mesajlar 573 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #27 SEMIKAANCAKIR dedi: Edir; anakartta PCI 4.0 desteği yok net değişmesi gerekli. F/P olarak güzel. Bir eksiğini göremedim. Çok bütçe çıkartmak istemiyorsan 2x8 RAM ile alınır. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler oyunlarda güzel performans alırım degil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2022
SEMIKAANCAKIR dedi: Edir; anakartta PCI 4.0 desteği yok net değişmesi gerekli. F/P olarak güzel. Bir eksiğini göremedim. Çok bütçe çıkartmak istemiyorsan 2x8 RAM ile alınır. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler oyunlarda güzel performans alırım degil mi?
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.240 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #28 Musap5 dedi: Tamam teşekkürler oyunlarda güzel performans alırım degil mi? Genişletmek için tıkla... AAA (RDR2 gibi) oyunlarda Ultra ayar takıntın yoksa evet güzel değerler verecektir.
Musap5 dedi: Tamam teşekkürler oyunlarda güzel performans alırım degil mi? Genişletmek için tıkla... AAA (RDR2 gibi) oyunlarda Ultra ayar takıntın yoksa evet güzel değerler verecektir.
Musap5 Hectopat Katılım 4 Nisan 2022 Mesajlar 573 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #29 SEMIKAANCAKIR dedi: AAA (RDR2 gibi) oyunlarda Ultra ayar takıntın yoksa evet güzel değerler verecektir. Genişletmek için tıkla... Valorant filan o oyunları pek bilmiyorum çok teşekkür ediyorum size. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2022
SEMIKAANCAKIR dedi: AAA (RDR2 gibi) oyunlarda Ultra ayar takıntın yoksa evet güzel değerler verecektir. Genişletmek için tıkla... Valorant filan o oyunları pek bilmiyorum çok teşekkür ediyorum size.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.240 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #30 Musap5 dedi: Valorant filan o oyunları pek bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Musap5 dedi: Valorant filan o oyunları pek bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et