L luigi Kilopat Katılım 9 Mart 2018 Mesajlar 238 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar sistem iki RAM'i de görüyor aslında fakat kullanılabilir RAM olarak yarısını görüyor. Ryzen 5 1600 AF. 2X Neo Forza 8 GB RAM. HyperX 240 GB SSD. Sistemi bu parçalarla açıyorum, hem BIOS hem de Windows içinden baktığımda kullanılabilir RAM olarak 8 GB yazıyor sadece. Sağolun, çok yardımcı oldunuz. Son düzenleme: 5 Haziran 2020
Arkadaşlar sistem iki RAM'i de görüyor aslında fakat kullanılabilir RAM olarak yarısını görüyor. Ryzen 5 1600 AF. 2X Neo Forza 8 GB RAM. HyperX 240 GB SSD. Sistemi bu parçalarla açıyorum, hem BIOS hem de Windows içinden baktığımda kullanılabilir RAM olarak 8 GB yazıyor sadece. Sağolun, çok yardımcı oldunuz.
Hakuna35tr Decapat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 9 9 Kasım 2021 #2 Aynı sorun bende de var hocam forumda bir sürü işlem var denedim ama sonuç alamadım BIOS'da kapatacağım bir yerde bulamadım gidip yeni anakart alacağım mecbur aylardır bununla mücadele ediyorum. Artı 0 Eksi
Aynı sorun bende de var hocam forumda bir sürü işlem var denedim ama sonuç alamadım BIOS'da kapatacağım bir yerde bulamadım gidip yeni anakart alacağım mecbur aylardır bununla mücadele ediyorum.