B450M-A- Pro Max anakarta en yüksek hangi işlemci takılır?

cagdasdrc

Decapat
Daha fazla  
B450M-A- Pro Max anakarta en manximum hangi işlemci takılır arkadaşlar? Mesela Ryzen 7 serisi takılabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
B450M-A- Pro Max anakarta en manximum hangi işlemci takılır arkadaşlar? Mesela Ryzen 7 serisi takılabilir mi?
O anakartın işlemci soketi AM4'tür, yani 3. nesil Ryzen işlemcilere kadar destekler Ryzen 9 da takabilirsin ama 3. nesili geçmeyecek bir işlemci olacak. Benim bilgim bu şekilde yanlışım varsa düzeltebilirsiniz.

O anakartın işlemci soketi AM4'tür, yani 3. nesil Ryzen işlemcilere kadar destekler Ryzen 9 da takabilirsin ama 3. nesili geçmeyecek bir işlemci olacak. Benim bilgim bu şekilde yanlışım varsa düzeltebilirsiniz.

BIOS güncel olduktan sonra AM4 aoket alayı takılır.

AM4 olan her işlemci takılır.
BIOS güncel olduktan sonra AM4 aoket alayı takılır.
Ryzen 5 5600X'in üstünü tavsiye etmem, hatta OC düşüncen varsa 5600 ve 5600X bile ucu ucuna.
ryzen 7 3700x olabilir mi 5600 yerine ?

Ben 5600 kullanıyorsun zannetmiştim, ama 5600 gayet güzel işlemci alınır. Tabii ekran kartın darboğaz yapmıyorsa.
5700 xt kullanıyorum darboğaz yapmaz diye düşünüyorum

Ryzen 7 3700x aldım umarım memnun kalırım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…