O anakartın işlemci soketi AM4'tür, yani 3. nesil Ryzen işlemcilere kadar destekler Ryzen 9 da takabilirsin ama 3. nesili geçmeyecek bir işlemci olacak. Benim bilgim bu şekilde yanlışım varsa düzeltebilirsiniz.B450M-A- Pro Max anakarta en manximum hangi işlemci takılır arkadaşlar? Mesela Ryzen 7 serisi takılabilir mi?
AM4 olan her işlemci takılır.B450M-A- Pro Max anakarta en manximum hangi işlemci takılır arkadaşlar? Mesela Ryzen 7 serisi takılabilir mi?
O anakartın işlemci soketi AM4'tür, yani 3. nesil Ryzen işlemcilere kadar destekler Ryzen 9 da takabilirsin ama 3. nesili geçmeyecek bir işlemci olacak. Benim bilgim bu şekilde yanlışım varsa düzeltebilirsiniz.
AM4 olan her işlemci takılır.
BIOS güncel olduktan sonra AM4 aoket alayı takılır.
Ryzen 5 5600X'in üstünü tavsiye etmem, hatta OC düşüncen varsa 5600 ve 5600X bile ucu ucuna.
ryzen 7 3700x olabilir mi 5600 yerine ?O anakartın işlemci soketi AM4'tür, yani 3. nesil Ryzen işlemcilere kadar destekler Ryzen 9 da takabilirsin ama 3. nesili geçmeyecek bir işlemci olacak. Benim bilgim bu şekilde yanlışım varsa düzeltebilirsiniz.
Ryzen 7 3700X olabilir mi 5600 yerine?
2600 kullanıyorum maalesefBence hiç gereği yok zaten işlemcin gayet güçlü bir işlemci.
2600 kullanıyorum maalesef.
5700 xt kullanıyorum darboğaz yapmaz diye düşünüyorumBen 5600 kullanıyorsun zannetmiştim, ama 5600 gayet güzel işlemci alınır. Tabii ekran kartın darboğaz yapmıyorsa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.