B450M-A Pro Max güncelleme sorun çıkartır mı?

RlouV

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ3 12100f & H610M H V2 GİGABYTE &Asus Rx 6650XT & 8X2 3200 MHZ XPG RAM & 1TB m.2 ssd
Arkadaşlar 5600 1050 Ti 8x2 3200 MHz RAM B450M-A Pro Max bir anakart sistem topluyorum. Ekran kartı vardı zaten anakarta bu parçaları direk takıp oynayabilir miyim? Yani BIOS güncelleme filan yapmam gerekir mi? Birkaç video gördüm ve tedirgin oldum.

Arkadaşlar 5600 1050 Ti 8x2 3200 MHz RAM B450M-A Pro Max bir anakart sistem topluyorum. Ekran kartı vardı zaten anakarta bu parçaları direk takıp oynayabilir miyim? Yani BIOS güncelleme filan yapmam gerekir mi? Birkaç video gördüm ve tedirgin oldum.

Eğer içinde eski BIOS varsa güncelleme yaparsanız iyi olur. Yoksa zaten sorun yok.

Evet yapmanız gerekir. Anakartı nereden alıyorsunuz? Sıfır olarak internetten mi?

Nasıl yani çok bilmiyorumda =:

CMD'yi açıp wmic BIOS get smbiosbiosversion yazın hocam ardından çıkan rakamlar sizin BIOS sürümünüzü gösterir ardından anakart üreticisinin web sitesinden son sürümü kontrol edin eğer CMD de çıkan sayılar ile anakart üreticisinin son yayınladığı sürüm aynı ise sorun yok.

Soru&cevap kısmından satıcıya sorun bunu 5.nesil Ryzen işlemcileri destekleyen güncel BIOS kurulu mu diye.
Teşekkürler hocam.

CMD'yi açıp wmic BIOS get smbiosbiosversion yazın hocam ardından çıkan rakamlar sizin BIOS sürümünüzü gösterir ardından anakart üreticisinin web sitesinden son sürümü kontrol edin eğer CMD de çıkan sayılar ile anakart üreticisinin son yayınladığı sürüm aynı ise sorun yok.
Tamam hocam sağ olun

Technopat Haberler

Geri
Yukarı