Bence alma. Düz çalıştığında yüzde 1 bile performans artmaz. Hızaşırtma yaparsan kasa gürültü yapar.Hayır. Her şeyi kendim yükselttim, şimdi ise sadece anakart kaldı.
OC dışında ne gibi bir artısı olacak?
Bence alma. Düz çalıştığında yüzde 1 bile performans artmaz. Hızaşırtma yaparsan kasa gürültü yapar.Hayır. Her şeyi kendim yükselttim, şimdi ise sadece anakart kaldı.
OC dışında ne gibi bir artısı olacak?
Hocam o anakartın vrm soğutması hakkında şikayetler duydum.
Tomahawk Max güzel bir anakart ben ondan değil Aorus Elite b450'den bahsettim.Eki Görüntüle 937514
Hocam, dünyada en çok kullanılan anakartlardan biri, illaki sorunlar çıkar.
Aorus Elite gayet iyi bir model hocam. Kimi site B450 Tomahawk daha iyi diyor kimisi Aorus Elite. İkisi de üzmez.Tomahawk Max güzel bir anakart ben ondan değil Aorus Elite b450'den bahsettim.
Hocam zamanında böyle yorumlar okumuştum. Doğru değilmiş demekki bilgi için teşekkürler.Aorus Elite gayet iyi bir model hocam. Kimi site B450 Tomahawk daha iyi diyor kimisi Aorus Elite. İkisi de üzmez.
Tomahawk Max'ın yanında B450m tofaş gibi kalır. Adam gibi mosfet soğutması bile yok.B450M S2h al hiç pişman olmazsın.
İlla ki sıkıntı yaşayanlar olmuştur hocam, teknoloji biraz şans işi. En sağlam üründe bile hatalar çıkabiliyor. Foruma baksanız en kaliteli SSDlerden Samsung'da, RTX 3090'da, ROG Maximus Hero anakartlarda bile sorun yaşayanlar olmuştur.Hocam zamanında böyle yorumlar okumuştum. Doğru değilmiş demekki bilgi için teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.