A Anarko Kilopat Katılım 30 Ağustos 2017 Mesajlar 467 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #11 Rosss dedi: Hayır. Her şeyi kendim yükselttim, şimdi ise sadece anakart kaldı. OC dışında ne gibi bir artısı olacak? Genişletmek için tıkla... Bence alma. Düz çalıştığında yüzde 1 bile performans artmaz. Hızaşırtma yaparsan kasa gürültü yapar.
Rosss dedi: Hayır. Her şeyi kendim yükselttim, şimdi ise sadece anakart kaldı. OC dışında ne gibi bir artısı olacak? Genişletmek için tıkla... Bence alma. Düz çalıştığında yüzde 1 bile performans artmaz. Hızaşırtma yaparsan kasa gürültü yapar.
Rosss Megapat Katılım 10 Haziran 2017 Mesajlar 160 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #12 abdulo75 dedi: Hocam o anakartın vrm soğutması hakkında şikayetler duydum. Genişletmek için tıkla... Hocam, dünyada en çok kullanılan anakartlardan biri, illaki sorunlar çıkar.
abdulo75 dedi: Hocam o anakartın vrm soğutması hakkında şikayetler duydum. Genişletmek için tıkla... Hocam, dünyada en çok kullanılan anakartlardan biri, illaki sorunlar çıkar.
abdulo75 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.847 Çözümler 7 Yer Mars 23 Mart 2021 #13 Rosss dedi: Eki Görüntüle 937514 Hocam, dünyada en çok kullanılan anakartlardan biri, illaki sorunlar çıkar. Genişletmek için tıkla... Tomahawk Max güzel bir anakart ben ondan değil Aorus Elite b450'den bahsettim.
Rosss dedi: Eki Görüntüle 937514 Hocam, dünyada en çok kullanılan anakartlardan biri, illaki sorunlar çıkar. Genişletmek için tıkla... Tomahawk Max güzel bir anakart ben ondan değil Aorus Elite b450'den bahsettim.
Liutenant Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 4.087 Makaleler 2 Çözümler 14 Yer Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek System Admin 23 Mart 2021 #14 abdulo75 dedi: Tomahawk Max güzel bir anakart ben ondan değil Aorus Elite b450'den bahsettim. Genişletmek için tıkla... Aorus Elite gayet iyi bir model hocam. Kimi site B450 Tomahawk daha iyi diyor kimisi Aorus Elite. İkisi de üzmez.
abdulo75 dedi: Tomahawk Max güzel bir anakart ben ondan değil Aorus Elite b450'den bahsettim. Genişletmek için tıkla... Aorus Elite gayet iyi bir model hocam. Kimi site B450 Tomahawk daha iyi diyor kimisi Aorus Elite. İkisi de üzmez.
abdulo75 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.847 Çözümler 7 Yer Mars 23 Mart 2021 #15 Liutenant dedi: Aorus Elite gayet iyi bir model hocam. Kimi site B450 Tomahawk daha iyi diyor kimisi Aorus Elite. İkisi de üzmez. Genişletmek için tıkla... Hocam zamanında böyle yorumlar okumuştum. Doğru değilmiş demekki bilgi için teşekkürler.
Liutenant dedi: Aorus Elite gayet iyi bir model hocam. Kimi site B450 Tomahawk daha iyi diyor kimisi Aorus Elite. İkisi de üzmez. Genişletmek için tıkla... Hocam zamanında böyle yorumlar okumuştum. Doğru değilmiş demekki bilgi için teşekkürler.
dogan_orun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 5.865 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i7-13700k Cinsiyet Erkek Meslek taksimde simitçi. 23 Mart 2021 #16 TUF Gaming X 570 kendim aldım. İncelemeni tavsiye ederim. 3060'ın hatrı için )
Abstrack99 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 3.132 Çözümler 9 23 Mart 2021 #17 B450M S2h al hiç pişman olmazsın.
Liutenant Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 4.087 Makaleler 2 Çözümler 14 Yer Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek System Admin 24 Mart 2021 #18 Abstrack99 dedi: B450M S2h al hiç pişman olmazsın. Genişletmek için tıkla... Tomahawk Max'ın yanında B450m tofaş gibi kalır. Adam gibi mosfet soğutması bile yok. abdulo75 dedi: Hocam zamanında böyle yorumlar okumuştum. Doğru değilmiş demekki bilgi için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İlla ki sıkıntı yaşayanlar olmuştur hocam, teknoloji biraz şans işi. En sağlam üründe bile hatalar çıkabiliyor. Foruma baksanız en kaliteli SSDlerden Samsung'da, RTX 3090'da, ROG Maximus Hero anakartlarda bile sorun yaşayanlar olmuştur.
Abstrack99 dedi: B450M S2h al hiç pişman olmazsın. Genişletmek için tıkla... Tomahawk Max'ın yanında B450m tofaş gibi kalır. Adam gibi mosfet soğutması bile yok. abdulo75 dedi: Hocam zamanında böyle yorumlar okumuştum. Doğru değilmiş demekki bilgi için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İlla ki sıkıntı yaşayanlar olmuştur hocam, teknoloji biraz şans işi. En sağlam üründe bile hatalar çıkabiliyor. Foruma baksanız en kaliteli SSDlerden Samsung'da, RTX 3090'da, ROG Maximus Hero anakartlarda bile sorun yaşayanlar olmuştur.