B450M D3H ile Ryzen 7 2700X uyumu

Giriş-orta seviye bir anakart. Bende de bunun bir alt modeli olan B450M-S2H modeli var. Sizinkisi de güzel bir anakart, pişman olmazsın.
teşekkür ederim daha almadım ama yakında inşallah alacağım 4 slotlu olması için bundan almaya karar verdim 1660 super ile kullanmayı düşünüyorum darboğaz vs. yaparmı :D

Teşekkür ederim daha almadım ama yakında inşallah alacağım 4 slotlu olması için bundan almaya karar verdim 1660 super ile kullanmayı düşünüyorum. Darboğaz vs. yapar mı? :D
Ryzen 7 2700X ile 1080P'de RTX 2070'e kadar darbogaz yasamazsin.

Yani bir de benim AOC G2U 144 Hz monitörüm var da oyunlarda akıcı olarak oynayabilir miyim?
Akıcı oynarsın, 144 HZ monitörün olduğu için 144 FPS aldığın oyunlar daha da akıcı gelecektir. Ama 144 Hz monitör etkisini 75 FPS'den daha yüksek aldığın oyunlarda görebilirsin.

Ben yayın falan da yapıyorum da CSGO'da yayın açsam işlemcim sıkıntıya girer mi? :D Yani sıkıntı çıkarır mı eski işlemcimde çıkarıyordu Xeon 3440 eski işlemcim.
8-16 bir işlemci ve çoklu çekirdek performansı gayet iyi. Sıkıntısız kullanırsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı