Çözüldü B450M Dragon Corsair 3000MHz DDR4'ü görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CharlotteSama

Picopat
Merhabalar, B450M Dragon'lu sistemim var, aldığımdan beri Corsair 3000MHz DDR4 8 GB kullanıyordum, bu gün aynısından bir tane daha aldım. Taktığım zaman RAM'i görmedi, bende eski RAM ile yerlerini değiştireyim dedim. Bu sefer ikisini de görmüyor, yardımcı olabilir misiniz?

Çözüm
Çözümü buldum, eski silgi yöntemi ile iyice slotların arasını temizledim, her ne kadar temiz baksam da olay mahallinde ki kedimin tüyleri çıktı. Yardımlarınız için teşekkürler.
Diğer slotta sıkıntı olsa yer değiştirdiğinizde de 8 GB RAM gözükürdü, RAM'de sıkıntı var galiba.

Çözümü buldum, eski silgi yöntemi ile iyice slotların arasını temizledim, her ne kadar temiz baksam da olay mahallinde ki kedimin tüyleri çıktı. Yardımlarınız için teşekkürler.

Çözüm
Çözüm yolu olarak kedilerinizi uzak tutmanızı öneririm, suçlunun güncel fotoğrafı ektedir.
BIOS'tan XMP açmayı unutmayın.
Hallettim bile, çok teşekkürler

Dosya Ekleri

• 16019985257932174639728296451036.jpg
    143 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…