En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Samsung 512 GB 970 PRO MZ-V7P512BW M.2 PCI-Express 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
İçinden montaj için gereken edevatlar çıkıyor mu ve de sanırım montajlamak için ekran kartını sökmem gerekecek bir de montajdan sonraki aşamalardan bahseder misin adım adım..
İçinden montaj için gereken edevatlar çıkıyor mu ve de sanırım montajlamak için ekran kartını sökmem gerekecek bir de montajdan sonraki aşamalardan bahseder misin adım adım.
Bildiğim kadarıyla montaj için gerekli ekipmanlar anakartta çıkar. Bir tane M.2 montaj videosu izlersen her şeyi görürsün gayet basit bir işlem. Diski takıp, vidalıyorsun gerisi normal SSD gibi.
Bildiğim kadarıyla montaj için gerekli ekipmanlar anakartta çıkar. Bir tane M.2 montaj videosu izlersen her şeyi görürsün gayet basit bir işlem. Diski takıp, vidalıyorsun gerisi normal SSD gibi.
Hatırladığım kadarıyla Windows tuşuna basıp disk bölümleri oluştur yazıp oradan diski biçimlendireceksin. Drivera falan gerek yok. Windows'u oraya kurarsan sistem daha hızlı çalışır.