B450M Dragon için M.2 SSD önerisi

dragunov

Decapat
ASUS B450M Dragon anakart için 480GB'lik bir F/P M.2 SSD önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

İçinden montaj için gereken edevatlar çıkıyor mu ve de sanırım montajlamak için ekran kartını sökmem gerekecek bir de montajdan sonraki aşamalardan bahseder misin adım adım.

Bildiğim kadarıyla montaj için gerekli ekipmanlar anakartta çıkar. Bir tane M.2 montaj videosu izlersen her şeyi görürsün gayet basit bir işlem. Diski takıp, vidalıyorsun gerisi normal SSD gibi.

Bildiğim kadarıyla montaj için gerekli ekipmanlar anakartta çıkar. Bir tane M.2 montaj videosu izlersen her şeyi görürsün gayet basit bir işlem. Diski takıp, vidalıyorsun gerisi normal SSD gibi.
Pekala ondan sonrası nasıl işliyor kurulması gereken bir driver var mı ve windowsu HDD'de bırakıp oyunları oraya yükleyebilir miyim?

Pekala ondan sonrası nasıl işliyor kurulması gereken bir driver var mı ve Windows'u HDD'de bırakıp oyunları oraya yükleyebilir miyim?

Hatırladığım kadarıyla Windows tuşuna basıp disk bölümleri oluştur yazıp oradan diski biçimlendireceksin. Drivera falan gerek yok. Windows'u oraya kurarsan sistem daha hızlı çalışır.

Yardımın için teşekkürler 970 EVO veya EVO Plus almayı düşünüyorum soracağım başka bir şeyler daha aklıma gelirse tekrar buradan yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…