Fiyatının hakkını veriyor, tam bir f/p.ASUS B450M Dragon anakart için 480GB'lik bir F/P M.2 SSD önerebilir misiniz?
İçinden montaj için gereken edevatlar çıkıyor mu ve de sanırım montajlamak için ekran kartını sökmem gerekecek bir de montajdan sonraki aşamalardan bahseder misin adım adım..970 Evo: https://www.hepsiburada.com/samsung...9LugA5wnpJ9yr3v-Q8h2l94uh9iQcukhoCrycQAvD_BwE
Kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim. Fakat bütçe belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.
İçinden montaj için gereken edevatlar çıkıyor mu ve de sanırım montajlamak için ekran kartını sökmem gerekecek bir de montajdan sonraki aşamalardan bahseder misin adım adım.
Pekala ondan sonrası nasıl işliyor kurulması gereken bir driver var mı ve windowsu HDD'de bırakıp oyunları oraya yükleyebilir miyim?Bildiğim kadarıyla montaj için gerekli ekipmanlar anakartta çıkar. Bir tane M.2 montaj videosu izlersen her şeyi görürsün gayet basit bir işlem. Diski takıp, vidalıyorsun gerisi normal SSD gibi.
Pekala ondan sonrası nasıl işliyor kurulması gereken bir driver var mı ve Windows'u HDD'de bırakıp oyunları oraya yükleyebilir miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.