B450M Dragon sürücüleri

Quiong

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Muhendisligi Öğrencisi
BIOS driverı aramıyorum, USB fan kontrolü vb için olan driverları indirmek için ASUS'un sitesine girdim, geçen ay driverlar yoktu, 2 hafta önce geldi ancak meşgul olduğum için es geçtim, şimdi yine driverlar yok. ASUS ne yapmaya çalışıyor sanki stoğu olan bir şey driver. Nereden edinip indirebilirim uygun driverları? Nette bulamadım.

Stokla falan alakası yok. Bazen böyle sorunlar olabiliyor. Biraz bekleyin, olmadı kendileriyle iletişime geçersiniz.

O sayfa uzun süredir boş. 1 aydan fazla oldu düzeltmiyorlar. BIOS güncelleyecekseniz online olarak yapabiliyorsunuz onu deneyin. Chipset sürücüsü falan indirecekseniz desteğe yazın.

Stok kısmını iğnelemek amacıyla söyledim, ASUS Türkiye'nin klasik aktivitesiymiş, ana sayfa olarak sürücünün adresini ayarlardım ilk fırsattaiindireceğim.

Ben de diyorum bunu.
Ne yapıyorlar çözemedim.
Tümünü göster deyin ve aradığınız sürücüyü bulmaya çalışın bazen başka bir şeyi başka bir şeyle birleştiriyorlar.

Yoksa ya bekleyin ya da desteğe yazın.

Siz hiç olmamasından mı şimayetçisiniz?
Hiçbir sürücü mü yok?

Ben de diyorum bunu.
Ne yapıyorlar çözemedim.
Tümünü göster deyin ve aradığınız sürücüyü bulmaya çalışın bazen başka bir şeyi başka bir şeyle birleştiriyorlar.

Yoksa ya bekleyin ya da desteğe yazın.

Siz hiç olmamasından mı şimayetçisiniz?
Hiçbir sürücü mü yok?

BIOS var sadece oda farklı kaynaklarda, zaten konuda driverların linkini embed koydum sayfa bomboş chipset sürücüleri yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı