B450M-H P ve H510M

AbrahamLinc

Picopat
Daha fazla  
İşlemci ve anakart toplamak istiyordum, fakat araştırma sonucu BIOSTAR B450M-H p model anakart ve H510M anakart arasında kaldım. İşlemci şahsen AMD'den yanayım fakat bütçe hangisine uyar emin değilim. Ortalama 3.5-4K bir bütçem var. AMD işlemci için ise tray olarak 2600 düşünüyorum. Ama H serisi anakart alacak olursam bilmiyorum 1200 soket işlemcileri. Sizce hangi işlemci ve hangi anakart daha iyi olur? Ekran kartım RX 580 8G.

İşlemci ve anakart toplamak istiyordum, fakat araştırma sonucu BIOSTAR B450M-H p model anakart ve H510M anakart arasında kaldım. İşlemci şahsen AMD'den yanayım fakat bütçe hangisine uyar emin değilim. Ortalama 3.5-4K bir bütçem var. AMD işlemci için ise tray olarak 2600 düşünüyorum. Ama h serisi anakart alacak olursam bilmiyorum 1200 soket işlemcileri. Sizce hangi işlemci ve hangi anakart daha iyi olur? Ekran kartım RX 580 8g.

Eğer paranız varsa BIOSTAR tercih etmeyin toplam bütçeniz ve maksimum verebileceğiniz tutar nedir?

Bütçe bakımından ve F/P açısından B450 model anakart alman daha faydalı olur. İleride işlemci yükseltmek istersen anakart değiştirmene de gerek kalmaz. Ayrıca üstte ki hocamın dediği gibi BIOSTAR tercih etmeyiniz.

B serisi için en uygun biostar var, çoğu yerde biostar iyidir güzeldir falan denmiş. Peki H510 alıp i3 10105f alabilir miyim? İntel işlemci pek kullanmadım en azından farklılık olur. Ayrıyeten sistem bir daha değiştirecğeimi sanmıyorum, 2 3 sene en azından.

O da aynı şekilde :D tüm bütçeyi işlemciye ayıramam gibi.

B serisi için en uygun BIOSTAR var, çoğu yerde BIOSTAR iyidir güzeldir falan denmiş. Peki H510 alıp i3 10105F alabilir miyim? Intel işlemci pek kullanmadım en azından farklılık olur. Ayrıyeten sistem bir daha değiştirecğeimi sanmıyorum, 2 3 sene en azından.

O da aynı şekilde :D tüm bütçeyi işlemciye ayıramam gibi.

5500 2500 lira 😀

Technopat Haberler

Geri
Yukarı