Ne iş yapıyorsunuz ve ne iş yapmak isterdiniz?

Furkan_00

Hectopat
Soru başlıktaki gibi; biraz takılalım, sorular soralım diye açtım. Küçükken veya şimdi ne işte çalışmak isterdiniz? Şimdi aktif olarak hangi işte çalışıyorsunuz? Şu anlık öğrenciyim; ben pilot olmak isterdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Soru başlıktaki gibi; biraz takılalım, sorular soralım diye açtım. Küçükken veya şimdi ne işte çalışmak isterdiniz? Şimdi aktif olarak hangi işte çalışıyorsunuz? Şu anlık öğrenciyim; ben pilot olmak isterdim.

Mağazada çalışıyorum, okumamak gibi bir saçmalığı seçtim birkaç yıl önce.

Vallahi bir 8-5 memur, hafta sonu tatil iş hayatımın en iyi seçeneği olur muhtemelen.

Mağazada çalışıyorum, okumamak gibi bir saçmalığı seçtim birkaç yıl önce.

Vallahi bir 8-5 memur, hafta sonu tatil iş hayatımın en iyi seçeneği olur muhtemelen.
Valla müthiş bir şey olurdu hocam yalan yok. Bi tane kaliteli araba ve temiz bir hayat. Özel değilse yaşınız kaç acaba? Siz bilgili bir abiye benziyorsunuz. :D

Şu anlık öğrenciyim ama ileride teknoloji şirketi kurmak istiyorum.

Şimdilik öğrenciyim ileride ego(Ankara şehir içi otobüs) şoförlüğü yapmak istiyorum.

Maliye öğrencisiyim. Sosyal bilimler alanında araştırmacı olmak, toplumla yönetim biçimlerini analiz etmek ve bunlar hakkında yazılar yazmak isterdim.

(Küçükken makina mühendisi veya itfaiyeci olmak istiyordum)

İlkokulda aynı anda hem yazılımcı hem ressam hem de savcı olmak istiyordum. Ortaokulda sadece yazılımcı olma hayalim kaldı. Lisede hepsinden vazgeçtim. İşletme , iktisat gibi bir bölüm okuyup mühendisliğe göre nispeten daha iyi para kazanırım diye düşünüyordum. Sosyal becerilerime ve liderliğime güveniyordum. Üniversiteye gitmedim. Şu an turizm işletmeciliği yapıyorum. İleride bir yazılım projesine yatırım yapmayı ve bunun bir kurucu parçası olmayı çok isterim ancak şu an bunu gerçekleştirecek ne gelirim ne de çalışmam var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı