B450M-H Platform key Update sonrası görüntü gelmemesi

MuhammetTK0

Decapat
Daha fazla  
Gigabyte B450M-H Anakart'ı kullanıyorum. Windows 11'de BIOS sürümü F63'teyken
Secure Boot açıp, platform key i Update edince bir sorun olmamıştı.
Geçen baktığımda yeni bir sürüm gelmiş F64a diye. Bende yükledim, kurdum ve BIOS sıfırlandı. Bende eski ayarları yaparken Secure Boot kapanmış. Onu açarken gene aynı ayarları yaptım. Without saving diyordu hatırladığım kadarıyla bende hayır'a tıklayıp save and exit yaptım ve görüntü gelmedi. Daha öncesinde görüntü gelmeyen kişileri internette görmüştüm ama bende F63 sürümünde görüntü gelince bunda da gelir diye yaptım ama görüntü gelmeyince pişman oldum. BIOS pilini çıkarıp taktım ama görüntü gelmedi. Bilgisayar çalışıyor ama görüntü yok. Ne yapmam lazım. Ekran kartı UEFI destekliyor.

Gigabyte şu anakart için BIOS güncellemesi ile Secure Boot'u varsayılan açık hale getiremiyor yazık. İnsanlar hâlâ uğraşıyor bu durumla. Ekran kartın UEFİ desteği var diyorsun ama görüntü alamıyorsun çıkarıp tekrar tak gelmezse görüntü servise gönder.

Gigabyte şu anakart için BIOS güncellemesi ile Secure Boot'u varsayılan açık hale getiremiyor yazık. İnsanlar hâlâ uğraşıyor bu durumla. Ekran kartın UEFİ desteği var diyorsun ama görüntü alamıyorsun çıkarıp tekrar tak gelmezse görüntü servise gönder.
Malesef görüntü gelmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı