B450M-K 2 son boot süresi 13 saniye

UzUmt

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim PC de şu an anakart olarak B450M-K 2 var PC'yi ilk aldığım zamanlar bayağı hızlı açılıyordu ama bir gün ben bir hata yaptim ve PC'yi RAM'siz calistirdim ve PC acilmadi. Daha sonra RAM'leri taktim ve her şey normale döndü fakat PC artik yavaş açılmaya başladı. En son BIOS açılma süresi 13 saniye acaba bu yaşadıklarım buna sebep olmuş olabilir mi ve nasıl düşürebilirim süreyi? Ekran kartı güncel BIOS güncel degil güncellemeli miyim?
Ayrica PC'de SSD var ama ek olarak HDD taktim yavaşlatmış olabilir mi?

Windows SSD'ye mi kurulu
Değerler normal gibi geldi. Windows açılış hızı için bazı ayarları kapatman lazım gözden geçirebilirsin.

RAM'leri sökünce bilgisayarda değişiklik algılanmış olup bıos sıfırlanmış olabilir. Bıos'tan XMP ayarını bi kontrol edin bakalım, durup dururken de fantezi aramayın.

Windows SSD'ye mi kurulu.
Değerler normal gibi geldi. Windows açılış hızı için bazı ayarları kapatman lazım gözden geçirebilirsin.

Evet SSD'ye kurulu nasıl bir ayar yapabilirim?

Güncelleyin. RAM'leri doğru taktığınızdan emin olun. RAM'siz PC çalıştırmanın mantığını anlamadım. Bilgisayar açılır ama ekran falan gelmez.
Temizlemek için çıkarmıştım tam takamadım ve böyle oldu işte ama bios güncellemesi yapıcam teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı