B450M-K 4K ekran kartı destekler mi?

Max. çözünürlüğün 7680x4320 olması normal. O desteklenen çözünürlük. Evet o çözünürlükte kullanılabilir sistem. Fakat çok aşırı kasar. Kağıt üzerinde destekliyor ama. 1700 TL'ye alınabilecek en iyi ekran kartı 1650 Super'dir zaten, ondan şüpheniz olmasın. Bu arada hangi ekran kartını alacaksınız? Soğutması kötü olan bir ekran kartı almayın da.
Hıcam zaten bu ekran kartını aldım taa 2 ay önce ama daha kutuyu açmadım. Çünkü diper parçaları daha halen tamamlamadım yani anakatı. Emin olsa alacam da. Emin olamıyorum bi türlü. Şu 3 anakart araında kaldım. Direk 600tl lik asus u mu alayım? Yoksa geleceğe yatırım için diğer ikisinden birinini mi? De gelecekte ne olacağı da belli değil ki? :D Belki gelecekte fiyatlar daha da uçacak ve o 128gb rami ya da ryzen 9 ilmeciyi zaten ilave edemeyeceğim. Ya da zaten 1080p olmadı 2k videoların görüntü kalitesi beni tatmin edecek belki de. :) Ki ben aşırı kaliteli denen 4k vs beğenmiyoum sinemada. Yüzdeki her nokta sivilce belli oluyor falan. O eski 35mm görüntülerri seviyorum hafif sarımtırak ve cam gibi dijital foto gibi olan değil de tablo gibi olan görüntüleri yani...
 
Diğer iki anakartı bilemeyeceğim de ASUS anakartı almayın bence. Bildiğim kadarıyla mosfet soğutucusu yok ve mosfetler ısınabilir. Onun alternatifi Gigabyte B450M S2H. Onun mosfet soğutucusu var. Fakat B450M-K'nın da mosfet soğutucusu olabilir, emin değilim.
Bir de bunu önermişlerdi bu nasıl? Asrock B450M Pro4 Socket AM4, 4 Slot Ram Yuvası, DDR4 3200MHz+ (OC), Quad CrossFireX, Ultra M.2, USB 3.1 Gen1, HDMI, DVI, VGA mATX Anakart | Teknobiyotik
 
Bütçenizi belirtin diyeceğim ama aslında yeni konu açsanız daha iyi olur.
Çok başlık açtım hocam. :) Zaten bunları önerdiler o başlıklarda da. Ama emin olamıyorum işte her dakika yeni bir soru işarreti beliriyor bu 1k-4k mevzusu gibi mesela. :) Tüm parçaları aldım zaten bir tek anakart kaldı. Bu 3-4 anakart arasında kaldım.
 

Geri
Yukarı