B450M K-II CPU soğutucu önerisi

Herhalde Battle Silver [webtekno] | R5 1600 Pro RTX 2060 6GB DDR4 16GB 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com bunu aldınız, ben de onu aldım ancak birkaç özelliştirme ile Full kasa aşağıda;
Eki Görüntüle 1093374

120mm sıvı soğutucu önerir misiniz ki, bilemedim?

Evet, düşünüyorum o yüzden zaten böyle bir konu açtım. PC ıdle'ken 55 Derece'de çalışıyor, oyun içi (ff XV Ultra) 85 dereceyi görüyor.

O zaman soğutucu değişmeniz şart. Fazla ısınma hem performans düşüşüne yol açar hem de işlemcinizin kullanım ömrünü kısaltır. Aynı zamanda termal macununuz da çabuk kurur.
Herhalde Battle Silver [webtekno] | R5 1600 Pro RTX 2060 6GB DDR4 16GB 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com bunu aldınız, ben de onu aldım ancak birkaç özelliştirme ile Full kasa aşağıda;
Eki Görüntüle 1093374

120mm sıvı soğutucu önerir misiniz ki, bilemedim?

Evet, düşünüyorum o yüzden zaten böyle bir konu açtım. PC ıdle'ken 55 Derece'de çalışıyor, oyun içi (ff XV Ultra) 85 dereceyi görüyor.

Webtekno Silver'ı aldım hocam. TUF Gaming 1650 var.

O zaman soğutucu değişmeniz şart. Fazla ısınma hem performans düşüşüne yol açar hem de işlemcinizin kullanım ömrünü kısaltır. Aynı zamanda termal macununuz da çabuk kurur.

Webtekno Silver'ı aldım hocam. TUF Gaming 1650 var.
Sizce HDD mi öncelik olmalı yoksa bir soğutucu mu, benim düşüncem soğutucu tarafında.

Kasam: Gamepower Horizon mesh.
Anakart: ASUS Prime B450M K-ıı.
İşlermci: Ryzen 5 3600.
Bütçem: Maksimum 400 TL.

Bunu düşünüyorum ama sığmayacağından eminim, bilemedim.

Hocam ne aldınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı