B450M-K II sistem parça uyumu

Berhant

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, resimdeki parçalar birbirlerine uyumlu mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet uyumlu ama Kasa ve Ramler çok gereksiz pahalı.

Ryzen 5xxx serisinde 3800'den sonra ramler 2:1 modda çalıştıgından dolayı performans düşücektir + Kasa gereksiz pahalı daha güzel şeyler alabilirsin o fiyata. (+4KC18 Hynix IC yani o fiyata göre çok kötü)

Uyumlu da kasayı sırf ASUS diye mi alıyorsunuz, çok pahalı. B450M anakarta da o parayı vermek hata olur. B550 olsun en azından.

RAM çıkardım anakartı dediğiniz gibi yaptım parçalar uygunmu bir de sizin parça önerilerinizi alanilir miyim?

Vatandan alman şart mı?

Evet gerçekten daha alt model bir kasa alıp daha iyi bir anakart alabilirsiniz.

B 550M uygun mudur RAM'i çıkartım.
Vatandan alman şart mı?

Dostum duyduğuma göre Gaming gen TR ve İtopya'dan gelen ürünler arızalı veya hasarlı geliyormuş çok şikayet var bende madem alıyorum güvenilir yerden alayım dedim eğer senin bir tavsiyen olursa bakarım çok bir bilgim yok bu konuda.
Uyumlu da kasayı sırf ASUS diye mi alıyorsunuz, çok pahalı. B450M anakarta da o parayı vermek hata olur. B550 olsun en azından.

Kasa öneriniz var mı bakabilirim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220613-152245_Chrome.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 31

PSU ihtiyacınız yok sanırım?
Bu arada bu anakart giriş seviyesi, fazla giriş seviyesi. B550M S2H bile bundan iyi.

Bu çok daha iyi olur.

Dostum ben bilgisayar parçalarını yavaş yavaş alacağım şimdilik elimdeki para bu 3 parçaya yetiyor uyum olarak sıkıntı çıkmaz değil mi yalnız anakartı B550M yaptım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220613-170805_Chrome.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…