Berhant Yoctopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, resimdeki parçalar birbirlerine uyumlu mudur? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2022
KS KS Berhant Yoctopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #11 Shahdee dedi: Size attığım parçalar bunlardan iyi. Genişletmek için tıkla... Peki ben sizin attığınız anakartı alsam ve bu kasayı alsam Samsung SSD alsam olur mu? Dosya Ekleri Screenshot_20220613-171727_Chrome.jpg 50,3 KB · Görüntüleme: 38 Artı 0 Eksi
Shahdee dedi: Size attığım parçalar bunlardan iyi. Genişletmek için tıkla... Peki ben sizin attığınız anakartı alsam ve bu kasayı alsam Samsung SSD alsam olur mu?
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 13 Haziran 2022 #12 Berhant dedi: Peki ben sizin attığınız anakartı alsam ve bu kasayı alsam Samsung SSD alsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Bu kasa hakkında bilgim yok ayrı bir konu açarsanız yazarlar, NZXT genelde iyi ürünleri vardır. SSD konusunda hangisi olduğuna bağlı. Samsung genel olarak iyidir. Benim attığım anakartı ise gözünüz kapalı alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Berhant dedi: Peki ben sizin attığınız anakartı alsam ve bu kasayı alsam Samsung SSD alsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Bu kasa hakkında bilgim yok ayrı bir konu açarsanız yazarlar, NZXT genelde iyi ürünleri vardır. SSD konusunda hangisi olduğuna bağlı. Samsung genel olarak iyidir. Benim attığım anakartı ise gözünüz kapalı alabilirsiniz.