B450M K II ve R5 5600 için kule tipi soğutucu önerisi

Merhaba,

Benim aldığımda tek kullanımlık termal macun çıkmıştı. İşlemcinin üzerine gelecek kısımdan jelatini kaldırmanız gerekiyor. Kesinlikle kaldırmadan uygulama yapmayın. YouTube üzerinde uygulama videosu mevcut kolayca uygulayabilirsiniz.
Aynen izleyerek yaptım soğutucu baya iyimiş havalar sogudu diyemi bilmiyorum ama ac valhallada 5 saat test ettim 42 dereceyi geçmedi.

Aynen izleyerek yaptım soğutucu bayağı iyiymiş havalar sogudu diye mi bilmiyorum ama AC Valhalla'da 5 saat test ettim 42 dereceyi geçmedi.

Bende ilk test yaptığımda gerçekten çok şaşırmıştım. Hep kafamızda 1 adet fan nasıl soğutsun düşüncesi olduğu için şaşırıyoruz herhalde 😀 ileri zamanla tabii ki toz topladıkça performans bir nebze azalacaktır. Problemi hem temizleyerek hem de arka kısmına 1 adet daha fan ekleyerek çözebilirsin. Güzel günlerde kullan.

Bende ilk test yaptığımda gerçekten çok şaşırmıştım. Hep kafamızda 1 adet fan nasıl soğutsun düşüncesi olduğu için şaşırıyoruz herhalde 😀 ileri zamanla tabii ki toz topladıkça performans bir nebze azalacaktır. Problemi hem temizleyerek hem de arka kısmına 1 adet daha fan ekleyerek çözebilirsin. Güzel günlerde kullan.
Teşekkür ederim zaten 3 ayda bir derinlemesine temizlik yapıyorum alacak olanlarada kesinlikle tavsiye ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı