B450M-K ile 9800GT uyumlu mu?

O ne demek oluyor hocam?
Güvenli Önyükleme, Windows 8 ile ortaya çıkan ve Windows 10 işletim sisteminde de bulunan UEFI ile beraber çalışarak: Malware ve Rootkit gibi Boot (açılış) esnasında otomatik olarak çalışan zararlı yazılımlara karşı Bilgisayarınızı korumayı amaçlayan bir teknolojidir.

Kaynak: bilgitolog.com

Güvenli Önyükleme, Windows 8 ile ortaya çıkan ve Windows 10 işletim sisteminde de bulunan UEFI ile beraber çalışarak: Malware ve Rootkit gibi Boot (açılış) esnasında otomatik olarak çalışan zararlı yazılımlara karşı bilgisayarınızı korumayı amaçlayan bir teknolojidir.

Kaynak: bilgitolog.com

Hocam şimdi ben bunu anlamadım ben direk ekran kartını takıp çalıştırırsam kullanabilir miyim driverleri güncelledikten sonra?

Hocam şimdi ben bunu anlamadım ben direk ekran kartını takıp çalıştırırsam kullanabilir miyim driverleri güncelledikten sonra?
Bu karta destek sonlandırılmıştır, en son sürücü desteği kasım 2015 341.92'dir ve Windows 8.1 hariç sonraki işletim sitemlerini desteklememektedir. Destekleyen bir işletim sistemine kurabilir ve çalıştırabilirsiniz. Genelde anakartlarda secure boot (güvenli önyükleme) varsayılan olarak pasif haldedir yani takıp çalıştırabilirsiniz.

Bu karta destek sonlandırılmıştır, en son sürücü desteği kasım 2015 341.92'dir ve Windows 8.1 hariç sonraki işletim sitemlerini desteklememektedir. Destekleyen bir işletim sistemine kurabilir ve çalıştırabilirsiniz. Genelde anakartlarda Secure Boot (güvenli önyükleme) varsayılan olarak pasif haldedir yani takıp çalıştırabilirsiniz.

Grafik Sürücüsü - GeForce 342.01 Driver | NVIDIA hocam bu sürücü var Windows 10 için bunu kurarak çalıştıramam mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı