Sorunum şu; ben yeni bir PC topladım ve içine takmış olduğum RAM RGB olmasına rağmen RGB ışıklarını kontrol edemiyorum.
RAM'in kutusuna baktığımda RGB fusions ve diğer RGB kontrol programlarını desteklediğini gördüm ama RGB fusions uygulamasını indirdiğimde hiçbir parçayı göremiyorum. Çözümü var mıdır?
Sorunum şu; ben yeni bir PC topladım ve içine takmış olduğum RAM RGB olmasına rağmen RGB ışıklarını kontrol edemiyorum.
RAM'in kutusuna baktığımda RGB fusions ve diğer RGB kontrol programlarını desteklediğini gördüm ama RGB fusions uygulamasını indirdiğimde hiçbir parçayı göremiyorum. Çözümü var mıdır?
Benim anakart Asus b660 plus D4 desteği var benim sorunum 2 tanesini sinerjiden 2 tanesini itopyadan aldım sinerjiden aldıklarım kontrol ediliyor.itopyadan aldıklarım kontrol edilmiyor.itopyadan aldıklarının RGB sini Asus anakart görmüyor
Benim anakart Asus b660 plus D4 desteği var benim sorunum 2 tanesini sinerjiden 2 tanesini itopyadan aldım sinerjiden aldıklarım kontrol ediliyor.itopyadan aldıklarım kontrol edilmiyor.itopyadan aldıklarının RGB sini Asus anakart görmüyorEki Görüntüle 1948916
Bu konuda uninstall ile kaldırıp tekrar kurunca gördüğünü söylemişler eğer 2 RAM'i sonradan taktıysanız program görmüyor olabilir olmazsa format atıp programı tekrar kurmayı da deneyebilirsin.
Bu konuda uninstall ile kaldırıp tekrar kurunca gördüğünü söylemişler eğer 2 RAM'i sonradan taktıysanız program görmüyor olabilir olmazsa format atıp programı tekrar kurmayı da deneyebilirsin.