Capgras Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #1 Valorant oynuyordum, birden kasadan yanık kokusu gelmeye başladı, direkt kapattım ve sanırım PSU'dan geliyor koku. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sistemim aşağıda yazıyor. Anakart: •ASUS Prime B450M-K•, Ekran Kartı: •ASUS Phoenix GTX 1650 Super OC 4 GB•, RAM: •Corsair Vengeance LPX 2x8 3000 MHz•, SSD: •Apacer Panther AS340 240 GB SSD•, Harddisk: •WD Blue 1TB•, Kasa: •Gamepower Dark Side•, PSU: •GP-550 +80 Plus• Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2020
Valorant oynuyordum, birden kasadan yanık kokusu gelmeye başladı, direkt kapattım ve sanırım PSU'dan geliyor koku. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sistemim aşağıda yazıyor. Anakart: •ASUS Prime B450M-K•, Ekran Kartı: •ASUS Phoenix GTX 1650 Super OC 4 GB•, RAM: •Corsair Vengeance LPX 2x8 3000 MHz•, SSD: •Apacer Panther AS340 240 GB SSD•, Harddisk: •WD Blue 1TB•, Kasa: •Gamepower Dark Side•, PSU: •GP-550 +80 Plus• Genişletmek için tıkla...
michealdoge Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 1.605 Çözümler 9 Yer Müzik arıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #2 PSU. Patladı herhalde. Fişten çektiniz değil mi? Elektriği de kapatın bence. İnşallah diğer parçalara bir şey olmamıştır. Dedik almayın diye şunlardan. Bomb has been planted. Son düzenleme: 9 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
PSU. Patladı herhalde. Fişten çektiniz değil mi? Elektriği de kapatın bence. İnşallah diğer parçalara bir şey olmamıştır. Dedik almayın diye şunlardan. Bomb has been planted.
N nevtugardic Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.609 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #3 Capgras dedi: Valorant oynuyordum, birden kasadan yanık kokusu gelmeye başladı, direkt kapattım ve sanırım PSU'dan geliyor koku. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sistemim aşağıda yazıyor. Genişletmek için tıkla... Hemen fişten çekin. Çok yüksek ihtimal PSU yandı. Çıkarmazsanız yangın çıkartabilir. Artı 0 Eksi
Capgras dedi: Valorant oynuyordum, birden kasadan yanık kokusu gelmeye başladı, direkt kapattım ve sanırım PSU'dan geliyor koku. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sistemim aşağıda yazıyor. Genişletmek için tıkla... Hemen fişten çekin. Çok yüksek ihtimal PSU yandı. Çıkarmazsanız yangın çıkartabilir.
rasgelekullanici35 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.080 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #4 Geçmiş olsun. PSU patlamış. Artı 0 Eksi
PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 9 Aralık 2020 #5 C4 patlamış sanırım. Artı 0 Eksi
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 9 Aralık 2020 #6 C4 Artı 0 Eksi
O Orochimaru Hectopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 889 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 9 Aralık 2020 #7 Geçmiş olsun şanslıysanız sadece PSU değişimi ile işi çözersiniz ama anakart falanda yandıysa işiniz biraz masraflı. Artı 0 Eksi
Geçmiş olsun şanslıysanız sadece PSU değişimi ile işi çözersiniz ama anakart falanda yandıysa işiniz biraz masraflı.
Y Yusuf6376 Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 2.803 Çözümler 22 9 Aralık 2020 #8 Capgras dedi: Valorant oynuyordum, birden kasadan yanık kokusu gelmeye başladı, direkt kapattım ve sanırım PSU'dan geliyor koku. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sistemim aşağıda yazıyor. Genişletmek için tıkla... Elinizdeki C4 yanmış biraz daha prizde kalırsa patlar. Artı 0 Eksi
Capgras dedi: Valorant oynuyordum, birden kasadan yanık kokusu gelmeye başladı, direkt kapattım ve sanırım PSU'dan geliyor koku. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sistemim aşağıda yazıyor. Genişletmek için tıkla... Elinizdeki C4 yanmış biraz daha prizde kalırsa patlar.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 478 9 Aralık 2020 #9 Capgras dedi: Valorant oynuyordum, birden kasadan yanık kokusu gelmeye başladı, direkt kapattım ve sanırım PSU'dan geliyor koku. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sistemim aşağıda yazıyor. Genişletmek için tıkla... Gamepower şaşırtmadı. Artı 1 Eksi
Capgras dedi: Valorant oynuyordum, birden kasadan yanık kokusu gelmeye başladı, direkt kapattım ve sanırım PSU'dan geliyor koku. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sistemim aşağıda yazıyor. Genişletmek için tıkla... Gamepower şaşırtmadı.
RinDoChi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 3.293 Makaleler 2 Çözümler 16 9 Aralık 2020 #10 Kalitesiz iç bileşenler kullanıyorlar. Muhtemelen direçlerden biri tutuşmuştur erken davrandığınız için şanslısınız. Artı 0 Eksi
Kalitesiz iç bileşenler kullanıyorlar. Muhtemelen direçlerden biri tutuşmuştur erken davrandığınız için şanslısınız.