Hocam PSU'yu dışarı çıkarmam zor biraz daha önce de hiç yapmadım.
Hocam en iyisi bir bilgisayarcıya gösterin onu çünkü anladığım kadarıyla bilgisayarla çok haşır neşir değilsiniz bunu yanlış anlamayın![]()
Hocam şu anki kasada kapalı bir yerde açıkçası çıkarsamda bir şey yapamayacağım üşendim yani bir nevi yarın bilgisayarcıya götürmek en mantıklısı.
Hocam en iyisi bir bilgisayarcıya gösterin onu çünkü anladığım kadarıyla bilgisayarla çok haşır neşir değilsiniz bunu yanlış anlamayın![]()
Üşenmenizi anlıyorum ben sırf o yüzden çekmecemi uzay kasa yapmıştım![]()
Hocam şu anki kasada kapalı bir yerde açıkçası çıkarsamda bir şey yapamayacağım üşendim yani bir nevi yarın bilgisayarcıya götürmek en mantıklısı.
Hocam ama 2 yıldır hep ağır oyunlar oynarım zorlarım sizce neden olmuş olabilir?
PSU nasıl sökülür? makaleyi okuyarak sökebilirsiniz hocam. Detaylı anlatım istiyorsanız YouTube'da videoları var.
Hocam söksemde düzeltip tekrar oynayamayacığım ondsn yarın bilgisayarcıya götüreeceğim.
Geçmiş olsun hocam. Anakartı koklar mısınız bir de psu'yu. Sorun PSU'da ise ucuz kurtardınız. Fazla akım çekmiştir.FiveM oynarken kasadan pat diye ses geldi, bilgisayar kapandı yanık kokusu geldi. İşlemci ekran kartına baktım bir sorun gözükmüyor. Sizce ne olmuş olabilir.
Merhaba hocam, konuyu dağıtmak gibi olmasın ama sizin şu misafir işi ne oldu?Hocam kaçak olabilir ondan da elektriği kesilmiş olabilir. Hocam her şeyi tamamen dikkatlice kontrol edin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.