Haklısınız, daha önce 350W PSU kullanıyordum. Dayz oynarken bozuk bir koku geldi bilgisayar kapandı. O zaman gidip 650W PSU aldım, o da geçen yandı, fakat koku gelmemişti. Şimdi High power 600W PSU aldım, öneririm.
High Power 600W 80+ Bronze ECO Aktif PFC Yüksek Verimli Güç en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Power içerisindeki bileşenler yansa bile çalışmaya devam edebilir. Asıl sorun bu yanan bileşen yüzünden yüksek voltaj verirse parçalarınız yanabilir. Test için bile olsa kesinlikle kullanmaya devam etmenizi önermiyorum. Sonrasında parçalarım yandı diye konu açmanızı görmek üzücü olur.
Power içerisindeki bileşenler yansa bile çalışmaya devam edebilir. Asıl sorun bu yanan bileşen yüzünden yüksek voltaj verirse parçalarınız yanabilir. Test için bile olsa kesinlikle kullanmaya devam etmenizi önermiyorum. Sonrasında parçalarım yandı diye konu açmanızı görmek üzücü olur.
1 Gündür kullanıyorum herhangi bir sıkıntı olmadı.
Aradan 7 gün geçti ve her gün toplam olarak 10 saat yük altında ve gram bir şey yok olay görüntüleyicisinde de herhangi bir hata yok sanırım başka bir şey ile ilgili.