Çözüldü B450M M.2 Pro Max BIOS'da takılı kalıyor

• Konuyu başlatan mozL
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 810
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mozL

Centipat
Daha fazla  
Yeni işlemci aldığım için BIOS'umu güncellemek istedim güncelledim de ama şu an yeni işlemciyi takdığımda veya eski işlemcimi takdığımda bilgisayarı açtığımda sürekli BIOS ekranına atıyor ve BIOS da M.2 SSD mi görmüyor biraz araştırıp internetten her yolu denedim belki 4 5 saat uğraştım ama yine olmadı. Anakartta boot ışığı sürekli yanıyor ve bazen BIOS'a direkt girmiyor CTRL alt del yaptığım zaman giriyor. Format atsam düzelir mi ya da başka yolu varsa şimdiden teşekkürler.
Anakart: MSI B450M M.2 Pro Max.
SSD: Kingston A2000 sa2000m8/250g 250 GB PCI-e 3.0 X4 M.2 NVMe SSD.
İşlemci: 5600 BIOS'um güncel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Düzelir ama bu sorunun da gitmesi lazım. Servise verip tekrar BIOS yüklemesi yapılabilir.
BIOS'u resetleyip denediniz mi?

Kurulum USB'si ile format atmayı deneyin. M.2'yi görürse devam edebilirsiniz. Burada da görmezse BIOS kaynaklı olabilir.

Düzelir ama bu sorunun da gitmesi lazım. Servise verip tekrar BIOS yüklemesi yapılabilir.

Çözüm
Şu an format attım bir sıkıntı olmaz da umarım ya M.2 ya da anakartta sıkıntı var galiba onları göndereceğim servise teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı