B450M Plus Gaming RAM önerisi

500GB yeterli olur onun içinde bütçem aşağı yukarı 600-800 TL civarında bir tane buldum ama bilemedim bu nasıl sizce.

DRAM yok diye biliyorum alınmaz bu nedenle.

Bunu tercih edebilirsiniz.

Önerim 970 EVO Plus olacaktır.

Ayrıca bu kampanyayı da değerlendirmenizi öneririm.

DRAM yok diye biliyorum alınmaz bu nedenle.

Bunu tercih edebilirsiniz.

Önerim 970 EVO Plus olacaktır.

Ayrıca bu kampanyayı da değerlendirmenizi öneririm.

teşekkür ederim peki sizce bunlar performansımı yükseltir mi birde işlemciyide yenilemek r5 5600 e geçmeyi düşünüyorum anakartım destekler mi sizce

Soketi aynı(AM4) destekler diyebilirim zaten AMD işlemcili hazır sistemlerde minimum 450 kodlu anakartları kullanıyorlar.

Performans konusuna gelirsek SATA bir SSD ile M.2 SSD arasında kağıt üzerinde çok fazla fark var ama günlük kullanımda zaten çok veri yazdırmalı işlemler yapmadığımız için gözle görülür bir fark zor görülür.

Fakat güncellik ve oyunlar açısından hala M.2 almanızı tavsiye ederim.

Bu arada RAM olarak bunu öneririm başta yazmam gerekiyordu unutmuşum kusura bakmayın.

@markal

Son düzenleme:
Soketi aynı(AM4) destekler diyebilirim zaten hazır sistemlerde minimum 450 kodlu anakartları kullanıyorlar.

Performans konusuna gelirsek SATA bir SSD ile M.2 SSD arasında kağıt üzerinde çok fazla fark var ama günlük kullanımda zaten çok veri yazdırmalı işlemler yapmadığımız için gözle görülür bir fark zor görülür.

Fakat güncellik ve oyunlar açısından hala M.2 almanızı tavsiye ederim.

Bu arada RAM olarak bunu öneririm başta yazmam gerekiyordu unutmuşum kusura bakmayın.

@markal
Teşekkürler fakat anakartım sanırım maksimum 3200mhz destekliyor

Teşekkürler fakat anakartım sanırım maksimum 3200MHz destekliyor.

1680569720547.png

@markal hayır 3600 MHz ve daha yüksek hızda da kullanabiliyorsunuz kendi sitesinde yazdığına göre.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1726562

@markal hayır 3600 MHz ve daha yüksek hızda da kullanabiliyorsunuz kendi sitesinde yazdığına göre.

Çok teşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı