B450M-PRO Amazon vs. Trendyol

Benden bir kere iade ettiğim üünün para iadesi yaptılar fakat ürünü benden geri yollamamı istemediler. Gerçekten güzel bir şirket.
Kendini aşmış bir firma müşteri deneyimini kendi karlarından önde tutuyorlar bu durumda müşterilerin güvenini kazanmalarına ve akla ilk gelen internet sitesi olmalarını sağlıyor.

Herkese iyi akşamlar dilerim öncelikle. Ben dün itibarı ile R7 2700X satın aldım fakat anakartı Trendyol üzerinden bu modeli seçmiştim. Fakat Amazon'da kendi sattığı fiyatı beni cezbetti işte bu da amazon fiyatı.
Şimdi kararsız kaldım. Acaba hangi siteden alsam diye birçok konu açmıştım bütçem fazla yok diye ama şimdi Trendyol'da 1040 TL vermek yerine Amazon'dan 898 TL'ye almak bana daha cazip geldi ama bir de sizden yardım almak istedim. Sizce Amazon'dan alsam bana sorun olur mu çünkü Amazon Türkiye olarak gelecek bana? Yardımlarınızı ve cevaplarınızı bekliyorum. İyi akşamlar şimdiden herkese.
Amazon cidden globalde en iyiler arasına girer, TR'de en iyisi zaten. Prime olunca en baba 2 günde (o da şehir uzaksa) evine geliyor.

Amazon'un nasıl bir alışveriş markası oldugunu biliyorum ben hatta orijinal teelfon kılıflarını sarj aletlerini hep oradan sipariş ederim fakat PC bileşeni almadım ben Amazon'dan hiç ekran kartı hariç o yüzden sordum sorun olur mu olmazmı diye :D bu arada işlemci anakart uyumlu herhalde.
Aynı fiyatta olsalar bile Amazon’un çalıştığı kargo şirketi ve satış sonrası desteği için bile alınır. Ayrıca attığınız anakart yerine aşağıya bıraktığım anakartı öneririm.

Peki neden bu anakartı önerdin bana anlamadım tam olarak? Ne gibi bir artısı veya deavantajı var detaylı olarak anlatır mısınız?
Benden bir kere iade ettiğim ürünün para iadesi yaptılar fakat ürünü benden geri yollamamı istemediler. Gerçekten güzel bir şirket.

O nasıl oldu bana olayı anlatır mısınız? Merak ettim mesela hangi ürün aldınız ve nasıl iade ettiniz.

Amazon'un nasıl bir alışveriş markası oldugunu biliyorum ben hatta orijinal teelfon kılıflarını sarj aletlerini hep oradan sipariş ederim fakat PC bileşeni almadım ben Amazon'dan hiç ekran kartı hariç o yüzden sordum sorun olur mu olmazmı diye :D bu arada işlemci anakart uyumlu herhalde.

Peki neden bu anakartı önerdin bana anlamadım tam olarak? Ne gibi bir artısı veya deavantajı var detaylı olarak anlatır mısınız?

O nasıl oldu bana olayı anlatır mısınız? Merak ettim mesela hangi ürün aldınız ve nasıl iade ettiniz.
Kucuk bir urundu. Kolay iade butonuna bastım biraz bekletti. Daha sonra bankaya para iadenizi yaptık ürünü bize göndermenize gerek yok dedi. Paramda gerçekten hesabımdaydı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı