Monitör için Amazon vs Trendyol

Amazon diyenler neden Amazon diyor merak ettim? Fiyat olarak aynıysa eğer, ne gibi bir fark var aralarında?

Gece 11 de aldığım ürün sabah 9 da kapımda. İade ettiğimde kapımdan gelip alıyor sorgusuz, sualsiz. Müşteri hizmetleri çok hızlı ve ilgili. İndirim zamanı çok kaliteli indirimler oluyor. Gibi gibi.

Amazon güvencesi. Amazon satış sonrası desteği çok iyi. İster Amazon'un kendisinden ister oradaki başka bir saticidan al, çok yardımcı oluyorlar.
Gece 11 de aldığım ürün sabah 9 da kapımda. İade ettiğimde kapımdan gelip alıyor sorgusuz, sualsiz. Müşteri hizmetleri çok hızlı ve ilgili. İndirim zamanı çok kaliteli indirimler oluyor. Gibi gibi.
Anladım, teşekkür ederim.

Trendyol'un basit ürünleri bile kabul etmediği oluyor, sormak hata. Bu arada, o monitörde karınca sürüsü kadar ölü piksel çıkabilir, haberin olsun. Ben daha bugün iadeye yolladım, 75 Hz modelini.

Aynı üründen aldım 20 gün kullandım ardından panelde sorun çıktı servis raporuyla iade ettim. Tekrar alacaktım burada daha ucuzdu o yüzden tekrar alıyorum. İlk aldığımda ölü piksel sorunu yaşamadım. Eğer yaşarsam diye de burada konu açtım nerede kolay iade yaparım diye herkes Amazon'dan yana çıktı ve az önce tekrar sipariş ettim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı