Çözüldü B450M Pro M.2 Max anakart çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hoshimi

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16GB 3200Mhz
İşlemci
Ryzen 5 1600
Anakartıma elektrik gelmiyor. 2 farklı Power Supply denedim (biri 350W diğeri 250W) düşük değerler sizi korkutmasın. Sistem fazla watt gerek duymuyor. 250W olanla bir kere çalıştırmayı başardım daha da başaramadım. Bir de anakartta herhangi bir yere dokununca elektrik çarpması tarzı durumlar yaşıyorum çok. Uzay montaj.

Son düzenleyen: Moderatör:
sorunun donanımsalmı yazılımsal mı olduğunu anlaman için biraz teknik bilgi gerekiyor eğer iki farklı power ile denediysen 2 ihtimal kalıyor ya anakart da donanımsal bir arıza var yada yazılımsal bios gibi düşünelim uçmuş yeniden yazılması gerekiyor.

sorunun donanımsalmı yazılımsal mı olduğunu anlaman için biraz teknik bilgi gerekiyor eğer iki farklı power ile denediysen 2 ihtimal kalıyor ya anakart da donanımsal bir arıza var yada yazılımsal bios gibi düşünelim uçmuş yeniden yazılması gerekiyor.
hiç bir şekilde elektrik gelmiyor anakart sıfır sadece bir kere elektrik geldi

Anakartın sol üst köşesinde 8 pin güç besleme soketi var orayı bağlıyormusun power da o çıkışlar olmayabilir belki foto atarsan daha iyi olur

Anakartın sol üst köşesinde 8 pin güç besleme soketi var orayı bağlıyor musun Power da o çıkışlar olmayabilir belki fotoğraf atarsan daha iyi olur

8pin işlemci kısmına maalesef 4 takıyorum işlemci zaten zayıf overclock işlemleri için var ekstra 4 pin takılı tabii ki

Anakartın sol üst köşesinde 8 pin güç besleme soketi var orayı bağlıyor musun Power da o çıkışlar olmayabilir belki fotoğraf atarsan daha iyi olur

Hocam galiba bende temassızlık var 24 pin girişinde

Screenshot_20250425_002437_Gallery.jpg

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı