Hazir sistem alacagim. Kasada paramin yettigi kadari ile en fazla bu RAM'i takabiliyorum. Anakart MSI B450M'a Pro Max olacak. Bu RAM'in çip i nedir? OC icin bir arkaadas sordu. Bu RAM en fazla kac MHz'ye kadar cikabilir kullanip OC yapan var mi?
Ayriyeten;
Ben CL18 ile 4000'e OC yaptım imzamdaki RAM'i. Ama ne kadar sağlıklı olduğunu bilmediğim için geri eski haline çektim. Ayrıca ilk seçenek daha iyi CL değeri düşük. İkinciyi tavsiye etmem anlamı kalmıyor çünkü.
Ben CL18 ile 4000'e OC yaptım imzamdaki RAM'i. Ama ne kadar sağlıklı olduğunu bilmediğim için geri eski haline çektim. Ayrıca ilk seçenek daha iyi CL değeri düşük. İkinciyi tavsiye etmem anlamı kalmıyor çünkü.
Corsair Vengeance CMW16GX4M2C3000C15 16 GB DDR4 3000 MHz CL15 PC Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Corsair Vengeance CMW16GX4M2C3000C15 16 GB DDR4 3000 MHz CL15 PC Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
hazır sistem alacağım için seçeneklerim arasında o RAM marka-model yok maalesef. Team T-Force Delta - Night Hawk - Vulcan Z -Vulcan TUF - Xtreem ve Adata D30 modellerinden birini tercih edebiliyorum.