B450M PRO'ya mikrofon takınca cızırtı geliyor

Mertcan123123

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, kullandığım mikrofonun aynısı arkadaşımda var. Onda neredeyse hiç cızırtı yokken bende çok fazla cızırtı var ve ses boğuk geliyor. Mikrofon Sharkoon B1'in mikrofonu YouTube testlerini izledim. Benimkiyle alakası yok diyebilirim. Anakartım kötü değil "B450M PRO VDH Plus". İnternete bu anakartı yazıp siteden Realtek'i kurdum. Driver mevcut. Kulaklık bozuk diye düşünmeyin. Ne mikrofon kullansam çok cızırtı oluyor. İnternette bayağı araştırdım fakat bir sonuç alamadım. Farklı driver kurmayla düzeleceğini sanmam çünkü zaten anakartın kendi sitesinden indirdim. Ön jaka da arka jaka da taksam çok cızırtı var. Bass'ı 0'da kullanıyorum. Ses düzeyini 80 bile yapsam aşırı derecede cızırtı geliyor. Gürültü engellemeyi aç demeyin çünkü onu açınca ses aşırı kötü oluyor. Öyle böyle değil. Bir çözüm varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, anakart chipset, audio sürücülerini kaldırıp tekrar kurmayı deneyabilirsiniz. Aynı sorunu NVidia sürücülerinden yaşamıştım. Bir kaç zaman sonra driver güncellemesi ile çözümlenmişti. Son olarak da aklıma gelen, güç kaynağından dahi kaynaklanabilecek bir hata. Denemelerinizi yaptıktan sonra son olarak güç kaynağınızı bir arkadaşınızdan vb. ödünç alarak deneme yapabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı