Kayra342727
Hectopat
Şu an Ryzen 5 3600 takacağım sonradan Ryzen 5 5600 falan takmayı düşünüyorum, fiyatı 1600 TL sizce alınır mı?
Pahalı hocam. Ben bir arkadaşa 1k dan satacağım yarın.Şu an Ryzen 5 3600 takacağım sonradan Ryzen 5 5600 falan takmayı düşünüyorum, fiyatı 1600 TL sizce alınır mı?
Şuan evdeki 2. bilgisayarda Gigabyte Z97-DS3H anakart var ve en ufak sorununu görmedim, gayet güzel bir markadır bence Gigabyte. ASUS'dan sonra, MSI'dan önce gelir benim gözümdeGigabyte anakartların yazılımının kötü olduğunu söylüyorlar. Gigabyte anakart kullanmış biri değilim ama kullanan birinden duymak daha doğru olur.
Sizce bu alınır mı? Söylediğim kriterlere uygun mu?1600'e 2. el almaktansa 2000'e sıfır ASRock B450 veya 2300'e Biostar B550 alırdım ben olsam.
Bence pahalı değil siz çok ucuza satıyorsunuz :d araştırdığımda o fiyata öyle bir anakart bulamadım.Pahalı hocam. Ben bir arkadaşa 1k dan satacağım yarın.
Kullanılmasına kullanılır. Ben 2600 ve 5600x ile 5 yıl kullandım.
Esnaf fiyatına veriyorum ben.Bence pahalı değil siz çok ucuza satıyorsunuz :d araştırdığımda o fiyata öyle bir anakart bulamadım.
Bahsettiğim anakart buydu, bence gayet iyi bir model, alabilirsin![]()
ASROCK B450M-HDV R4.0 DDR4 (3200MHz)OC M.2 DVI/VGA/HDMI PCIe 3.0 AM4 mATX Anakart - Fiyatı, Yorumları
ASROCK B450M-HDV R4.0 DDR4 (3200MHz)OC M.2 DVI/VGA/HDMI PCIe 3.0 AM4 mATX Anakart yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Sizce bu alınır mı? Söylediğim kriterlere uygun mu?
Hocam şaka maka harbi iyi fiyata veriyorsun, 1300'e kadar talibim valla AM4 herhangi bir anakartaEsnaf fiyatına veriyorum ben.
O da sistem dizip ve ya direkt satıp kar edecek.
Ne güzel işte faydam dokunsun. Dediğim gibi 5 yıldan fazla kullandım. Başkaları da ekmeğini yesin.Hocam şaka maka harbi iyi fiyata veriyorsun, 1300'e kadar talibim valla AM4 herhangi bir anakarta![]()
Yazılımından son derece memnundum.Gigabyte anakartların yazılımının kötü olduğunu söylüyorlar. Gigabyte anakart kullanmış biri değilim ama kullanan birinden duymak daha doğru olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.