B450M S2H anakart ve R5 3600 için soğutucu önerisi

• Konuyu başlatan Nuck
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 2.589

Nuck

Hectopat
Kasam Corsair Carbide Spec Delta, Dark Freezer 120X ya da Be quit rock Slim almayı düşünüyorum, farklı bir öneriniz varsa söyleyebilirsiniz(150-250 TL).
Benim sorunum şu daha önce X6 almıştım ve kasama olmadı çünkü RAM'leri kapatıyordu bu almayı düşündüğüm soğutucular RAM'lerimi kapatır mı RAM'lerde bir sorun yaratır mı? RAM'lerim apacer panther 2x16 GB anakartım B450M S2H işlemcim R5 3600.

İmkan varsa ;

Kasam Corsair Carbide Spec Delta, Dark Freezer 120X ya da Be quit rock Slim almayı düşünüyorum, farklı bir öneriniz varsa söyleyebilirsiniz(150-250 TL).
Benim sorunum şu daha önce X6 almıştım ve kasama olmadı çünkü RAM'leri kapatıyordu bu almayı düşündüğüm soğutucular RAM'lerimi kapatır mı RAM'lerde bir sorun yaratır mı? RAM'lerim apacer panther 2x16 GB anakartım B450M S2H işlemcim R5 3600.
X6 önermediğim bir soğutucu.
3 fan yüzünden büyük ve RAM'lere değebiliyor.
Fanları küçük olduğu için fazla ses çıkarıyor.
Soğutma anlamında da o kadar başarılı değil.
T6 varken asla alınmaz, ben de T6 öneririm.
Neredeyse Arctic Freezer 34 eSports DUO gibi performansı var.

@87546 Hocam bu kasama olacak mı? Yani kasama olacak mı derken cama temas edip etmemesinden bahsetmiyorum gerekirse camı takmam yine sığdırırım. Fakat dediğim gibi ramlere temas edip etmemesi mesele benim için mesela şu an stok fan var ve ramlerle arasında toplu iğne kadar mesafe var. Sorunum tam olarak bu

Dosya Ekleri

• fan.jpg
    fan.jpg
    22,5 KB · Görüntüleme: 196
@87546 hocam bu kasama olacak mı? Yani kasama olacak mı derken cama temas edip etmemesinden bahsetmiyorum gerekirse camı takmam yine sığdırırım? Fakat dediğim gibi RAM'lere temas edip etmemesi mesele benim için mesela şu an stok fan var ve RAM'lerle arasında toplu iğne kadar mesafe var. Sorunum tam olarak bu.

Hocam CPU soğutucularının ayakları yüksek olacağı için %95 ihtimalle RAM'leri geçtikten sonra ana profil başlayacaktır. Sizin RAM'lerin maşallahı var benden uzunlar. En kötü beğenmedim diyerek iade edersiniz sorun olmaz.

@87546 Hocam bu kasama olacak mı? Yani kasama olacak mı derken cama temas edip etmemesinden bahsetmiyorum gerekirse camı takmam yine sığdırırım. Fakat dediğim gibi ramlere temas edip etmemesi mesele benim için mesela şu an stok fan var ve ramlerle arasında toplu iğne kadar mesafe var. Sorunum tam olarak bu
Spec Delta'ya rahat sığıyor, şu ana kadar ise RAM'lerine değen hiç görmedim.
Soğutucu yüksek olduğu için pek sıkıntı yapmıyor fakat net bir şey diyemem.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı