B450M S2H anakarta RGB fan bağlamak

Meyd10

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler. Corsair Spec Delta RGB kasaya sahibim. Fakat öndeki 3 RGB fan kasa içindeki kontrolcüden değişiyor. Anakartım B450M S2H. Gigabyte Fusion ile renklendirmek istiyorum. Anakartta nereye ve hangi pin ile kabloyu takmam gerek?

CPU_LED bölümü var, oraya takacaksın. Ama şunu belirtmek isterim. Sadece 7 renk ile sınırlandırılmış. Bu yüzden çok bir şey bekleme.

Bende bundan bahsediyorum zaten. Şuan bu kartın üstünde benim RGB şeritlerim takılı. Denediğim için biliyorum ve söylüyorum.
O giriş sadece RGB şeritleri destekliyor işte :) İlk mesajımda yanlış yazmışım, aslında CPU'dan değil de LED'den dolayı adı üstünde diyecektim xD.

Sosyal'de farklı bir konuda aynı kasa ve anakartın kullanıldığını gördüm. Yalnızca 7 renk destekliyormuş fakat öndeki fanlar renk değişiyormuş. Eğer renk değişiyorsa o da olur problem yok. Zaten masaya rgbled takmayı düşünüyorum onunla beraber tek renk olsa olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı