B450M S2H anakartındaki VGA girişi çalışmıyor

desuvaa

Centipat
Daha fazla  
İşlemcim AMD Ryzen 3500X anakartım ise B450M S2H model fakat 2 monitörüm için anakartın VGA girişine taktığımda görüntü hiçbir şekilde gelmiyor ne yapmam gerekiyor BIOS ayarı falan demişler ama ayarın ismini kimse söylememiş.

Ekran kartın yoksa görüntü alamazsın, 3500X'in içinde grafik birimi yok.

Ekran kartımda bir adet HDMI girişi var diğer girişler ne anlamadım HDMI takılmıyor onlara ne yapmam gerek VGA girişi yok.

Display Port onlar girişler, elinde Display Port kablosu yok ise HDMI'dan görüntü alacaksın; ve evet kabloyu ekran kartına takman gerek as grafik birimin o.

Ekran kartımda bir adet hdmı giriişi var diğer girişler ne anlamadım hdmı takılmıyor onlara ne yapmam gerek
Büyük ihtimalle Display Port girişleri var, mönitör DP desteklemiyorsa dönüşütürücü kullanabilirsiniz.

Ekran kartımda bir adet HDMI girişi var diğer girişler ne anlamadım HDMI takılmıyor onlara ne yapmam gerek?
O girişler displayport. Monitöründe varsa onunla bağla. Monitöründe sadece VGA varsa HDMI to VGA dönüştürücü alman lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…