İşlemcim AMD Ryzen 3500X anakartım ise B450M S2H model fakat 2 monitörüm için anakartın VGA girişine taktığımda görüntü hiçbir şekilde gelmiyor ne yapmam gerekiyor BIOS ayarı falan demişler ama ayarın ismini kimse söylememiş.
ekran kartım gtx 1660Ekran kartın yoksa görüntü alamazsın, 3500X'in içinde grafik birimi yok.
Kabloyu ekran kartına takmanız lazım.Ekran kartım GTX 1660.
Ekran kartım GTX 1660.
Ekran kartımda bir adet hdmı giriişi var diğer girişler ne anlamadım hdmı takılmıyor onlara ne yapmam gerek VGa Girişi yokKabloyu ekran kartına takmanız lazım.
Ekran kartımda bir adet HDMI girişi var diğer girişler ne anlamadım HDMI takılmıyor onlara ne yapmam gerek VGA girişi yok.
Büyük ihtimalle Display Port girişleri var, mönitör DP desteklemiyorsa dönüşütürücü kullanabilirsiniz.Ekran kartımda bir adet hdmı giriişi var diğer girişler ne anlamadım hdmı takılmıyor onlara ne yapmam gerek
O girişler displayport. Monitöründe varsa onunla bağla. Monitöründe sadece VGA varsa HDMI to VGA dönüştürücü alman lazım.Ekran kartımda bir adet HDMI girişi var diğer girişler ne anlamadım HDMI takılmıyor onlara ne yapmam gerek?
Monitörün VGA ise dönüştürücüyü alman gerek.Ekran kartımda bir adet hdmı giriişi var diğer girişler ne anlamadım hdmı takılmıyor onlara ne yapmam gerek VGa Girişi yok
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.