B450M S2H anakartta R5 5600'ya geçiş sonrası reset döngüsü oluyor

nightfight

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba B450M S2H anakartımda işlemci yükseltmesi yaptım Ryzen 5 2600'den Ryzen 5 5600'e geçiş yaptim, fakat yeni işlemciyi takınca sürekli anakart logo ekranında reset atmaya başlıyor. Bir iki kere normal çark dönüyor, sonra otomatik onarıma geçiyor, sonra tekrar normal çark dönüyor böyle bir döngüye sıkışıyor bilgisayar. Eski işlemciyi takınca bir iki kere reset sonrası rahatlıkla Windows'a ulaşıyorum yeni işlemci kesinlikle Windows'a geçmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS güncellemese görüntü alamazdı zaten.

Merhaba B450M S2H anakartımda işlemci yükseltmesi yaptım Ryzen 5 2600'den Ryzen 5 5600'e geçiş yaptim, fakat yeni işlemciyi takınca sürekli anakart logo ekranında reset atmaya başlıyor. Bir iki kere normal çark dönüyor, sonra otomatik onarıma geçiyor, sonra tekrar normal çark dönüyor böyle bir döngüye sıkışıyor bilgisayar. Eski işlemciyi takınca bir iki kere reset sonrası rahatlıkla Windows'a ulaşıyorum yeni işlemci kesinlikle Windows'a geçmiyor.

RAM 2 taneyse tek RAM ile açın sistemi.

Son düzenleme:
İşlemciyi ilk taktığımda F66 BIOS vardı kartta açılmayınca son sürümü yani F67a BIOS attım o sürümde de bir sonuca varamayınca, f62 biosa yani işlemci desteği listesinde 5600'ün karşısında yazan bios sürümüne geçtim şu ana kadar yaptıklarım bunlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı