M Mefeqq Centipat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 53 22 Temmuz 2020 #1 B450M S2H anakartım ve Gamepower warCry 6 fanlı kasam var RGB kontrolcünün bir ucunu kasadaki fanlara diğer ucunu ise anakartta nereye takmam gerekli?
B450M S2H anakartım ve Gamepower warCry 6 fanlı kasam var RGB kontrolcünün bir ucunu kasadaki fanlara diğer ucunu ise anakartta nereye takmam gerekli?
Turan01 Decapat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #11 Mefeqq dedi: Teşekkür ederim peki ARGB fanları hangi uygulama üzerinden rengini ayarlayabilecegğim. LED CPU 4 pin fotoğraftaki ise 3 pin. Genişletmek için tıkla... Kanka o anakart a ARGB fan takılmıyor sadece 7 renk destekliyor ve başka hiçbir yolu yok bende de aynı anakart var Mefeqq dedi: B450M S2H anakartım ve Gamepower warCry 6 fanlı kasam var RGB kontrolcünün bir ucunu kasadaki fanlara diğer ucunu ise anakartta nereye takmam gerekli? Genişletmek için tıkla... Rgb yi nereye katıyoruz Mefeqq dedi: B450M S2H anakartım ve Gamepower warCry 6 fanlı kasam var RGB kontrolcünün bir ucunu kasadaki fanlara diğer ucunu ise anakartta nereye takmam gerekli? Genişletmek için tıkla... Rgb yi nereye katıyoruz Son düzenleme: 19 Ocak 2021 Artı 0 Eksi
Mefeqq dedi: Teşekkür ederim peki ARGB fanları hangi uygulama üzerinden rengini ayarlayabilecegğim. LED CPU 4 pin fotoğraftaki ise 3 pin. Genişletmek için tıkla... Kanka o anakart a ARGB fan takılmıyor sadece 7 renk destekliyor ve başka hiçbir yolu yok bende de aynı anakart var Mefeqq dedi: B450M S2H anakartım ve Gamepower warCry 6 fanlı kasam var RGB kontrolcünün bir ucunu kasadaki fanlara diğer ucunu ise anakartta nereye takmam gerekli? Genişletmek için tıkla... Rgb yi nereye katıyoruz Mefeqq dedi: B450M S2H anakartım ve Gamepower warCry 6 fanlı kasam var RGB kontrolcünün bir ucunu kasadaki fanlara diğer ucunu ise anakartta nereye takmam gerekli? Genişletmek için tıkla... Rgb yi nereye katıyoruz