B450M S2H anakarttaki VGA girişinden görüntü alır mıyım?

TREnesGamer

Decapat
Anakart: Gigabyte B450M S2H.
Benim monitörümde HDMI girişi yok. Yalnız VGA girişi var ama benim alacağım ekran kartında VGA girişi yok. Bu yüzden bu anakarttaki VGA girişine monitörü taksam görüntü gelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır.
Bunun için dönüştürücüler kullanabilirsiniz.
Önerimdir.
Kardeşim kullanıyor gayet kullanışlı.

Bende de aynı anakart var yeni aldık işlemci de Ryzen 3200G ve VGA görüntü alamıyorum nedendir? Ekran kartı yok onboard kullanacağım monitör LCD ama VGA var sadece 1 sn görüntü geliyor hemen gidiyor monitörü kapatıp açınca yine 1 sn görüntü veriyor hemen gidiyor. Lütfen yardım edin.

Bende de aynı anakart var yeni aldık işlemci de Ryzen 3200G ve VGA görüntü alamıyorum nedendir? Ekran kartı yok onboard kullanacağım monitör LCD ama VGA var sadece 1 sn görüntü geliyor hemen gidiyor monitörü kapatıp açınca yine 1 sn görüntü veriyor hemen gidiyor. Lütfen yardım edin.
Anakart kutusu üzerinde kaçıncı nesil için destek verdiği yazıyor. BIOS güncellemesi yaptın mı?

Anakart kutusu üzerinde kaçıncı nesil için destek verdiği yazıyor. BIOS güncellemesi yaptın mı?

i3 6100 ve H110M PRO VD anakart kullaniyordum. Anakart yandığı icin Pro D modelini aldım ve aynı kasaya taktim monitörde DVI girisi olmadığı icin DVI VGA dönüştürücü aldım fakat ekrana hiçbir şekilde görüntü gelmiyor. Sebebi nedir acaba BIOS pilini ve RAM'lari çok defa çıkar tak yaptım olmadı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı