Cruciatus Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 536 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #1 Merhaba yeni sıvı soğutucu aldim ve kasamda ARGB girişi olmadığı için ışıklarını kullanamıyorum. Bunu gibi bir kontrolcu alsam kablosunu buna baglayarak kullanabilir miyim? Şimdiden teşekkürler. Dosya Ekleri Screenshot_2024-11-27-23-17-33-844_com.pozitron.hepsiburada.jpg 61,1 KB · Görüntüleme: 29
Merhaba yeni sıvı soğutucu aldim ve kasamda ARGB girişi olmadığı için ışıklarını kullanamıyorum. Bunu gibi bir kontrolcu alsam kablosunu buna baglayarak kullanabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.
yedicihanıngülü Picopat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 214 Çözümler 5 28 Kasım 2024 #2 Hayır anakartın argb desteği yok çünki pin yetmiyor sadece rgb olarak yapabilirsin Artı 0 Eksi
KS KS Cruciatus Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 536 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #3 yedicihanıngülü dedi: Hayır anakartın argb desteği yok çünki pin yetmiyor sadece rgb olarak yapabilirsin Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapabilirim hocam argb to rgb mi almam gerek Artı 0 Eksi
yedicihanıngülü dedi: Hayır anakartın argb desteği yok çünki pin yetmiyor sadece rgb olarak yapabilirsin Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapabilirim hocam argb to rgb mi almam gerek