e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 7 Mart 2023 #11 Deneyin. EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
K kral nemesiz Femtopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 703 Çözümler 5 7 Mart 2023 #12 e.n.e.s dedi: Deneyin. EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... DSMOS Arrived hatası veriyor hocam; kral nemesiz dedi: DSMOS Arrived hatası veriyor hocam; Genişletmek için tıkla... Hocam bios ayarlarından ötürü olabilir mi?
e.n.e.s dedi: Deneyin. EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... DSMOS Arrived hatası veriyor hocam; kral nemesiz dedi: DSMOS Arrived hatası veriyor hocam; Genişletmek için tıkla... Hocam bios ayarlarından ötürü olabilir mi?
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 7 Mart 2023 #13 Sanmam, başka birinde de aynı hata çıktı, inceleyip geri dönüş yapacağım. Bir de VGA ile mi kullanıyorsunuz?
Sanmam, başka birinde de aynı hata çıktı, inceleyip geri dönüş yapacağım. Bir de VGA ile mi kullanıyorsunuz?
K kral nemesiz Femtopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 703 Çözümler 5 7 Mart 2023 #14 e.n.e.s dedi: Sanmam, başka birinde de aynı hata çıktı, inceleyip geri dönüş yapacağım. Bir de VGA ile mi kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet hocam VGA kullanıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradaki konunun sahibinden de EFI klasörünü istedim sana atacağım dedi ama atmadı . Atarsa sizlerle paylaşırım.
e.n.e.s dedi: Sanmam, başka birinde de aynı hata çıktı, inceleyip geri dönüş yapacağım. Bir de VGA ile mi kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet hocam VGA kullanıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradaki konunun sahibinden de EFI klasörünü istedim sana atacağım dedi ama atmadı . Atarsa sizlerle paylaşırım.
5 566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.912 Makaleler 19 Çözümler 71 7 Mart 2023 #15 kral nemesiz dedi: Evet hocam VGA kullanıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradaki konunun sahibinden de istedim sana atacağım dedi ama atmadı . Genişletmek için tıkla... Dönüştürücü var ise kullanın. VGA To HDMI olması lazım.
kral nemesiz dedi: Evet hocam VGA kullanıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradaki konunun sahibinden de istedim sana atacağım dedi ama atmadı . Genişletmek için tıkla... Dönüştürücü var ise kullanın. VGA To HDMI olması lazım.
K kral nemesiz Femtopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 703 Çözümler 5 7 Mart 2023 #16 Cl0ver dedi: Dönüştürücü var ise kullanın. VGA To HDMI olması lazım. Genişletmek için tıkla... Ben aslında bu bilgisayara bir kere VGA kablosu varken kurdum yalnız görüntü hızlandırma yoktu ve 7 MB Vram gözüküyordu. Safari falan kullanılıyordum aynı EFI var bende ama kurulmuyor artık.
Cl0ver dedi: Dönüştürücü var ise kullanın. VGA To HDMI olması lazım. Genişletmek için tıkla... Ben aslında bu bilgisayara bir kere VGA kablosu varken kurdum yalnız görüntü hızlandırma yoktu ve 7 MB Vram gözüküyordu. Safari falan kullanılıyordum aynı EFI var bende ama kurulmuyor artık.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 7 Mart 2023 #17 Direkt HDMI ile bağlayabileceğiniz bir monitör veya TV ile dener misiniz?
K kral nemesiz Femtopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 703 Çözümler 5 7 Mart 2023 #18 e.n.e.s dedi: Direkt HDMI ile bağlayabileceğiniz bir monitör veya TV ile dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef HDMI kablom yok, başka monitorum yok ve televizyonda da HDMI ile VGA girişi yok :
e.n.e.s dedi: Direkt HDMI ile bağlayabileceğiniz bir monitör veya TV ile dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef HDMI kablom yok, başka monitorum yok ve televizyonda da HDMI ile VGA girişi yok :
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.197 Makaleler 60 Çözümler 807 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #19 Uyumsuz maalesef.
K kral nemesiz Femtopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 703 Çözümler 5 7 Mart 2023 #20 claus dedi: Uyumsuz maalesef. Genişletmek için tıkla... Artık uyumlu bir halde. LoL bile oynayan var. Zamanında kurdum ben lakin görüntü hızlandırma çalışmıyordu ve 7 mb vram sorunu vardı. Artık onu çözdüler.
claus dedi: Uyumsuz maalesef. Genişletmek için tıkla... Artık uyumlu bir halde. LoL bile oynayan var. Zamanında kurdum ben lakin görüntü hızlandırma çalışmıyordu ve 7 mb vram sorunu vardı. Artık onu çözdüler.