M MrHakki Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 283 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #1 Şu an ki BIOS sürümüm F60e. Gigabyte sitesinde şu an en güncel sürüm F60F. Bu BIOS güncellemesini yapmalı mıyım?
Şu an ki BIOS sürümüm F60e. Gigabyte sitesinde şu an en güncel sürüm F60F. Bu BIOS güncellemesini yapmalı mıyım?
ahmetaltkn Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 2.039 Çözümler 3 Yer Killing Demons with Slayer Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #2 MrHakki dedi: Şu an ki BIOS sürümüm F60e. Gigabyte sitesinde şu an en güncel sürüm F60F. Bu BIOS güncellemesini yapmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Sorunuz kullanıyorum şu an ben geçebilirsin.
MrHakki dedi: Şu an ki BIOS sürümüm F60e. Gigabyte sitesinde şu an en güncel sürüm F60F. Bu BIOS güncellemesini yapmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Sorunuz kullanıyorum şu an ben geçebilirsin.
M MrHakki Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 283 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #3 ahmetaltkn dedi: Sorunuz kullanıyorum şu an ben geçebilirsin. Genişletmek için tıkla... teşekkürler ben de yarın geçicem
ahmetaltkn dedi: Sorunuz kullanıyorum şu an ben geçebilirsin. Genişletmek için tıkla... teşekkürler ben de yarın geçicem
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 6 Şubat 2021 #4 Sürüm notlarında kayda değer, işinize yarayan bir ekleme yoksa geçmenizi önermiyorum.