B450M S2H BIOS sürümü nasıl yükseltilir?

@SwDip Dostum ilk nesil veya ikinci nesil işlemciyi buluyorsun. İlk önce F32'ye, sonra F40'a en son da F60'a update edip ardından R5 3600'i takıyorsun. Dilersen F32'ye ve F40'a update'yi yap ve ardından R5 3600 tak. F60'a update yapmak sana kalmış. Umarım anlatabilmişimdir.

Bu durum b450m s2h v2 için direkt çalışabiliyor demi F1 olduğu için.B450m s2h ile arasında ne gibi farklar var hangisinin mosfet soğutucusu daha iyi?

Çalışmazsa nasıl çözücem elimde eski nesil işlemci yok?
Yazdığımı okumuyorsun. Güncel geliyor diyorum genelde anlamıyor musun? Gelmedi diyelim, aldığın yerle görüşüp teknik destek alabilirsin.
Eline geçmeyen sistem hakkında bilgi istiyorsun.

Yazdığımı okumuyorsun. Güncel geliyor diyorum genelde anlamıyor musun? Gelmedi diyelim, aldığın yerle görüşüp teknik destek alabilirsin.
İşte genelde diyorsun ben işimi niye riske atıyım 5k lık sisteme?
Bu arada ne bekliyorsun bilmiyorum niye bilgi edinmiyim illa elime geçincemi bilgi edinmem lazım.

Bu arada ne bekliyorsun bilmiyorum niye bilgi edin miyim illa elime geçincemi bilgi edinmem lazım.
Evet. Hayatali sistem hakkında niye konuşalım? Gelince takıp çalışacak olan sistem için.
Çalışmazsa da ne yapacağını yazdık zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı