Uyarılara göre ara kapı F32. Yani F32'den F60'a geçmenizde bir sakınca yok.
Fazla soru sordum ama bu anakart için r5 3600 f40 la çalışır diyor f32 ile gelirse görüntü gelmeme gibi bir sorun olurmu?Uyarılara göre ara kapı F32. Yani F32'den F60'a geçmenizde bir sakınca yok.
Yazdığımı okumuyorsun. Güncel geliyor diyorum genelde anlamıyor musun? Gelmedi diyelim, aldığın yerle görüşüp teknik destek alabilirsin.Çalışmazsa nasıl çözücem elimde eski nesil işlemci yok?
İşte genelde diyorsun ben işimi niye riske atıyım 5k lık sisteme?Yazdığımı okumuyorsun. Güncel geliyor diyorum genelde anlamıyor musun? Gelmedi diyelim, aldığın yerle görüşüp teknik destek alabilirsin.
Eline geçmeyen sistem hakkında bilgi istiyorsun.
Bu arada ne bekliyorsun bilmiyorum niye bilgi edinmiyim illa elime geçincemi bilgi edinmem lazım.Yazdığımı okumuyorsun. Güncel geliyor diyorum genelde anlamıyor musun? Gelmedi diyelim, aldığın yerle görüşüp teknik destek alabilirsin.
Eline geçmeyen sistem hakkında bilgi istiyorsun.
Evet. Hayatali sistem hakkında niye konuşalım? Gelince takıp çalışacak olan sistem için.Bu arada ne bekliyorsun bilmiyorum niye bilgi edin miyim illa elime geçincemi bilgi edinmem lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.