B450M S2H F63D sürümü nasıldır?

Arkadaşlar BIOS'umu F62 sürümünden F63D'ye yükseltmek istiyorum ancak kullanan arkadaşlar varsa bilgi verebilir mi? Herhangi bir sorun yaşadılar mı?

Eğer işlemciniz 5800x3D değil ise sadece AGESA sürümü 05'ten 07'ye yükseltilmiş.
Bence gerek yok.

Giriş seviyesi 4. nesil AMD anakartı kullanan birisi kesinlikle test edecek kadar yüksek donanım kullanmıyordur. Yeni güncellemeler yeni özellik eklemiyor sadece daha stabil hale getiriyor olsa gerek.

Ryzen 5 5600 Galax RTX 3060 kullanıyorum nvlddmkm Event ID 0 gpuid 900 hatası veriyor belki çözer diye güncelliyeyim dedim hem de bir fikrinizi alayım dedim bu yaşadığım sorunda bütün interneti alt üst ettim yine de çözümünü bulamadım DDU denedim ve XMP RAM bellek testi falanda yaptım ancak bir sorun çıkmadı. Oyunlarda rastgele zamanlarda veriyor önceki işlemcim i7 4790K idi farklı bir anakarttaydı ama onda böyle bir sorun yoktu.

Hocam bende de aynısı var. F50 sürümündeydim F63D çıkmış güncelleyeyim dedim Windows 10 kilit ekranına geliyor ardından mavi ekran hatası verip restart atıyor. Sadece ben yaşamış da olabilirim.

Geri dönüşün için teşekkürler o zaman ben F63 çıkana kadar bekleyeyim.

Son düzenleme:
Ryzen 5 5600 Galax RTX 3060 kullanıyorum nvlddmkm Event ID 0 gpuid 900 hatası veriyor belki çözer diye güncelliyeyim dedim hem de bir fikrinizi alayım dedim bu yaşadığım sorunda bütün interneti alt üst ettim yine de çözümünü bulamadım DDU denedim ve XMP RAM bellek testi falanda yaptım ancak bir sorun çıkmadı. Oyunlarda rastgele zamanlarda veriyor önceki işlemcim i7 4790K idi farklı bir anakarttaydı ama onda böyle bir sorun yoktu.

Geri dönüşün için teşekkürler o zaman ben F63 çıkana kadar bekleyeyim.
Hocam ben de Ryzen 5 3600 ve RTX 3060 ile bu anakartı kullanıyorum. F62 sürümüne geçtikten bir süre sonra saçma sapan mavi ekran hataları alıyorum. Bazen günde 3 sefer bazen ise 3 günde bir alıyorum. Hem Windows'un bozuk dosyalarından hem de BIOS sürümünden şüpheleniyorum. Sizin son durum nedir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı