B450M S2H için 32 GB RAM önerisi

Gskill Flare X, Kingston Hyperx Fury veya Corsair LPX serileri düz ve sadece RAM'e para ödediğiniz modellerdir. Bunlardan herhangi birini seçebilirsiniz lakin 32 GB pek de gerekli değil. Kapasite odaklı düşünüyorsunuz fakat en az 3000 ya da 3200 MHz RAM almanızı tavsiye ederim çünkü AMD sistemlerde bunun önemi çok fazla.

Tek kanal performanslı olmaz.
16 GB alınacaksa bile bu daha mantıklı;

Tek kanal performanslı olmaz.
16 GB alınacaksa bile bu daha mantıklı;

Tek değil çift alsın diye link attım. :)

Arkadaşlar tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim, değerlendirmeye alacağım, fakat belirtmeliyim ki OC kullanma taraftarı değilim anakartım da, o sebepten 3000MHz üzerini verimli kullanamayacağımı düşünüyorum yanlışım varsa lütfen düzeltin. Warzone, hitmen 2 vs oyunlar oynuyorum ve 16 GB HyperX furry 3600MHz CL18 OC ile ara sıra gecikme yaşıyorum CL değeri düşük ve 3000MHz bandında daha sağlıklı olacağı fikrindeyim. OC olmadan, çünkü anakart modelimden kaynaklı pek OC'ye yatkın olduğu kanatinde değilim. Seyrek de olsa 10 ila 16 saatlik bir render alma durumumda oluyor (ayda 1 veya 2) benim amacım bağcı ile üzüm yemek... 😊

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı